20 iunie 2013 15:49
3694 vizualizări

IMPORTANT: am updatat informaţiile liceelor, cu datele din broşurile 2013!

În perioada 5-9 iulie fişele de înscriere pentru Admiterea la Liceu vor fi completate. Desigur, nota la examenele care vor avea loc în perioada 25-27 iunie va influenţa masiv opţiunile elevilor şi părinţilor, însă ştim că cercetarea celor mai bune licee pentru candidaţi a început deja. Vă anunţăm cu acest prilej că pe site-ul AdmitereLiceu.ro puteţi găsi informaţiile updatate pentru acest an, pentru liceele din ţară: specializări, număr de locuri pentru fiecare specializare în 2013, codul liceului, media de admitere din 2012.

Puteţi vedea topul liceelor pentru filiera umană sau reală, precum şi în funcţie de specializare (de exemplu: matematică-informaticăştiinţele naturiifilologieştiinţe sociale). Aceste topuri pot fi afişate doar pentru judeţul şi localitatea din care vă interesează (filtrele pentru judeţ şi oraş se regăsesc primele, sub formă unei liste drop-down).

Pentru mai multe informaţii despre CUM să vă alegeţi liceul, vă invităm să parcurgeţi acest material. Pentru a rămâne la curent cu informaţiile despre Evaluarea Naţională şi Admiterea 2013, urmăriţi Cronica Admiterii. Mult succes în continuare!

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.