Calculator medie admitere liceu 2022

Foloseşte aplicaţia AdmitereLiceu.ro pentru a calcula media de admitere la liceu pentru anul 2022!

Completează pas cu pas fiecare câmp. Vei obţine în acest fel media la evaluarea naţională din clasa a VIII-a, media generală de absolvire a claselor V - VIII, iar în final media pe baza căreia te poţi înscrie la liceu.

Poţi verifica apoi mediile de admitere la liceu din 2001 şi până în 2022 direct pe acest site, alegând liceul care te interesează.

*În media de admitere la liceu, media generală la evaluarea naţională are o pondere de 80%, iar media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a are o pondere de 20%.

*conform Anexei nr 2 la ordinul MEC nr. 5457/ 31.08.2020, privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2021 - 2022

Clasa a VIII-a Notă evaluarea naţională limba şi literatura română:
Nota evaluarea naţională matematică:
Media evaluare naţională (ME):
Medie clasa a V-a:
Medie clasa a VI-a:
Medie clasa a VII-a:
Medie clasa a VIII-a:
Media generală de absolvire a claselor V-VIII (MA):
Media de admitere:
*Notele introduse vor contine 2 zecimale

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.