Calculator medie admitere liceu 2021

Foloseşte aplicaţia AdmitereLiceu.ro pentru a calcula media de admitere la liceu pentru anul 2021!

Completează pas cu pas fiecare câmp. Vei obţine în acest fel media la evaluarea naţională din clasa a VIII-a, media generală de absolvire a claselor V - VIII, iar în final media pe baza căreia te poţi înscrie la liceu.

Poţi verifica apoi mediile de admitere la liceu din 2001 şi până în 2020 direct pe acest site, alegând liceul care te interesează.

*În media de admitere la liceu, media generală la evaluarea naţională are o pondere de 80%, iar media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a are o pondere de 20%.

*conform Anexei nr 2 la ordinul MEC nr. 5457/ 31.08.2020, privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2021 - 2022

Clasa a VIII-a Notă evaluarea naţională limba şi literatura română:
Nota evaluarea naţională matematică:
Media evaluare naţională (ME):
Medie clasa a V-a:
Medie clasa a VI-a:
Medie clasa a VII-a:
Medie clasa a VIII-a:
Media generală de absolvire a claselor V-VIII (MA):
Media de admitere:
*Notele introduse vor contine 2 zecimale

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.