Top şcoli clasele V-VIII 2011

Descoperă topul şcolilor generale din România pentru anul 2011. Acesta a fost realizat calculându-se media aritmetică pentru mediile de admitere ale tuturor elevilor din şcolile respective.

-
Loc Judeţ Localitate Denumire instituţie Medie Admitere 2011
1 Braila Braila COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE BALCESCU" BRAILA 9.73
2 Constanta Mangalia SCOALA SANATORIALA MANGALIA 9.71
3 Brasov Brasov COLEGIUL NATIONAL 'ANDREI SAGUNA' BRASOV 9.64
4 Mehedinti Drobeta Turnu Severin COLEGIUL NATIONAL "TRAIAN" 9.63
5 Bucuresti COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA "TUDOR VIANU" 9.60
6 Constanta Constanta LICEUL TEORETIC 'OVIDIUS' CONSTANTA 9.53
7 Prahova Valenii de Munte COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE IORGA" VALENII DE MUNTE 9.53
8 Mehedinti COLEGIUL NATIONAL "GHEORGHE TITEICA" 9.51
9 Iasi Iasi COLEGIUL "NATIONAL" IASI 9.51
10 Prahova Ploiesti COLEGIUL NATIONAL "MIHAI VITEAZUL" PLOIESTI 9.50

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.