Top şcoli clasele V-VIII 2010

Descoperă topul şcolilor generale din România pentru anul 2010. Acesta a fost realizat calculându-se media aritmetică pentru mediile de admitere ale tuturor elevilor din şcolile respective.

-
Loc Judeţ Localitate Denumire instituţie Medie Admitere 2010
1 Braila Braila COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE BALCESCU" BRAILA 9.73
2 Timis Timisoara LICEUL WALDORF TIMISOARA 9.72
3 Constanta Constanta LICEUL TEORETIC "OVIDIUS" CONSTANTA 9.63
4 Constanta Constanta COLEGIUL NATIONAL "MIRCEA CEL BATRAN" CONSTANTA 9.63
5 Brasov Brasov COLEGIUL NATIONAL "ANDREI SAGUNA" BRASOV 9.63
6 Bucuresti COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA "TUDOR VIANU" 9.60
7 Galati Galati COLEGIUL NATIONAL "VASILE ALECSANDRI" GALATI 9.60
8 Dambovita Targoviste COLEGIUL NATIONAL "IENACHITA VACARESCU" TARGOVISTE 9.60
9 Mehedinti Drobeta Turnu Severin COLEGIUL NATIONAL "TRAIAN" 9.57
10 Suceava Suceava COLEGIUL NATIONAL "PETRU RARES" SUCEAVA 9.57

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.