18 august 2016 10:19
759 vizualizări

A doua zi a Taberei Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro - 2016

La editia din acest an a Taberei Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro s-au inscris un numar impresionant de copii pasionati de matematica (182).

In cea de a doua zi a evenimentului, elevii cu rezultate deosebite la aceasta disciplina au participat la lectiile de pregatire de tip OIM (Olimpiada Internationala de Matematica) sustinute de profesori excelenti la Colegiile Nationale Carol I si Dinicu Golescu.

Apoi copiii au invatat cum se pot scrie formulele matematice in cadrul Atelierului LaTeX, mai tarziu s-au relaxat la un atelier de desen si au descoperit posibilele amenintari din spatiul virtual datorita workshop-ului Bitdefender cu tema ”Pericolul retelelor sociale si ABC-ul securitatii cibernetice”.

 

 

Citeste mai multe detalii aici.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.