16 august 2016 18:29
853 vizualizări

Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro

Aflata la cea de a saptea editie, cea mai populara tabara de matematica a devenit nu numai un proiect educational de traditie, dar si un eveniment asteptat de profesori si de elevi, deopotriva.

Daca anul trecut tematica oficiala a taberei a fost hard rock-ul, anul acesta conceptul este folclorul – ocazie cu care invitatii se vor familiariza cu elemente specifice culturii populare romanesti.

 

Dintre surprizele acestei editii, amintim lectiile de tip OIM sau intalnirile cu profesori foarte apreciati, ateliere de programare cu premii, ateliere de dezvoltare personala, ateliere de arta, dar si de concursuri de fotbal si tenis de masa.

Citeste mai multe aici. 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.