20 septembrie 2012 11:16
2429 vizualizări

Spaţiu de joacă şi studiu în revista Cutezătorii

Revista Cutezătorii vă oferă propriul vostru spaţiu de joacă şi de studiu. Tot ce aveţi de făcut este să fiţi dornici să primiţi şi să valorificaţi informaţiile care vă sunt puse la dispoziţie.

În noua ediţie, echipa Cutezătorii vrea să vă dea „De-a dura prin idei” pentru că e nevoie de acţiune, de o gândire logică, de concentrare şi comunicare.

Veţi primi o pauză, dar nu prea mare, ca să „Recreaţi tot în joc”, pentru ca apoi să vă îmbarcăm „Pe aeroportul talentului”. Şi chiar există talent, inclusiv de „Exploratori mici într-un ecosistem mare”, ca să nu mai vorbim de pasiunea pentru scris care vă transformă numaidecât în „Reporteri juniori”.

A fost creată şi o frontieră a vârstelor. Dacă treceţi de această frontieră, care, vă asigurăm, nu este decât imaginară, veţi răsfoi şi paginile dedicate celor mai mari dintre cititori, mai ales că puteţi afla cum să vă transformaţi pasiunea într-o meserie. Echipa Cutezătorii nu a uitat de concursuri, aşa că nu uitaţi nici voi. „Citiţi-ne, scrieţi-ne!”, vă îndeamnă! Ne vom bucura împreună.

În noua ediţie, treceţi la un alt „Stil de viaţă”,  în care aveţi la dispoziţie modelul unor oameni ce şi-au valorificat pasiunile, devenind profesionişti în diverse domenii.

A învăţa cu plăcere devine o misiune uşoară pentru voi, mai ales atunci când specialiştii de la Intuitext vă vin în ajutor.

Muzica şi filmele sunt în bagajul fiecărui număr al revistei Cutezătorii. De această dată, aduc concursuri şi chiar posibilitatea unei invitaţii V.I.P. la unul din concertele LaLa Band. Deci, „Fiţi cei mai buni! Descoperiţi… ineditul!” şi aflaţi cum puteţi avea un „Job fun” în viitor.

*Puteţi găsi mai multe detalii pe site-ul Cutezatorii.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.