10 iulie 2020 17:26
10099 vizualizări

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020

Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, a luat sfarsit, iar rezultatele finale au fost afisate.

Dupa afisarea primelor rezultate, insa, au fost depuse 15.275 de contestatii, din care 9.030 la Limba si literatura romana5.991 la Matematica si 254 la Limba si literatura materna.

Primul an cu sesiune speciala la Evaluarea Nationala 2020

 

2020 este primul an in care examenul de Evaluare Nationala s-a sustinut si in cadrul unei sesiuni speciale, pentru elevii care nu s-au putut prezenta la probe din motive medicale.

Citeste mai departe

 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.