10 iulie 2020 17:26
4204 vizualizări

Rezultate finale Evaluare Nationala 2020

Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, a luat sfarsit, iar rezultatele finale au fost afisate.

Dupa afisarea primelor rezultate, insa, au fost depuse 15.275 de contestatii, din care 9.030 la Limba si literatura romana5.991 la Matematica si 254 la Limba si literatura materna.

Primul an cu sesiune speciala la Evaluarea Nationala 2020

 

2020 este primul an in care examenul de Evaluare Nationala s-a sustinut si in cadrul unei sesiuni speciale, pentru elevii care nu s-au putut prezenta la probe din motive medicale.

Citeste mai departe

 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.