29 martie 2019 11:35
1029 vizualizări

REZOLVĂRI Subiecte Simulare - Evaluare Națională 2019 - proba la Matematică, clasa a VII-a

Este timpul concluziilor și analizelor! Simulările s-au terminat, însă de abia acum începe perioada cea mai importantă pentru acoperirea lacunelor și apoi etapa finală de recapitulare.

Dacă în cazul elevilor de clasa a VIII-a, proba la Matematică s-a înregistrat procentul de 39,4%, în cazul elevilor de clasa a VII-a, procentul notelor mai mari sau egale cu 5 la aceeași disciplină, a fost de 42, 8%.

Parcurge aici toate subiectele și rezolvările lor!

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.