29 martie 2019 11:35
2046 vizualizări

REZOLVĂRI Subiecte Simulare - Evaluare Națională 2019 - proba la Matematică, clasa a VII-a

Este timpul concluziilor și analizelor! Simulările s-au terminat, însă de abia acum începe perioada cea mai importantă pentru acoperirea lacunelor și apoi etapa finală de recapitulare.

Dacă în cazul elevilor de clasa a VIII-a, proba la Matematică s-a înregistrat procentul de 39,4%, în cazul elevilor de clasa a VII-a, procentul notelor mai mari sau egale cu 5 la aceeași disciplină, a fost de 42, 8%.

Parcurge aici toate subiectele și rezolvările lor!

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.