22 septembrie 2016 14:44
2067 vizualizări

Cum l-a ajutat Examenul Tau pe Vlad Ivanescu sa se pregateasca pentru Evaluarea Nationala

Inainte de Evaluarea Nationala, Vlad Ivanescu a lucrat cu Examenul Tau si spune ca s-a simtit ca si cum ar fi recapitulat cu un profesor. Iata care ar fi, in opinia lui, avantajele acestei platforme online de invatare.

 

Cum ti s-a parut platforma Examenul Tau.ro si cat de des obisnuiai sa o utilizezi?

Platforma mi s-a parut completa si bine structurata, pe intelesul meu, iar filmuletele mi s-au parut amuzante si clare.

In ce masura poti spune ca te-a ajutat platforma Examenul Tau? Crezi ca performantele tale scolare au fost imbunatatite datorita ei?

Pe mine personal cred ca m-a ajutat sa-mi usurez mult recapitularea finala, a fost ca si cum am recapitulat cu un profesor.

Enumera, te rog, cele mai importante 3-4 avantaje pe care le-ai observat in cazul tau dupa ce ai folosit ExamenulTau.

Am avut o imagine clara a felului in care sunt structurate tezele, cum sa tratez subiectele, m-am autotestat si imaginile vizuale, plansele au fost un suport bun pentru memorizare.

 

Citeste continuarea interviului aici.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.