8 noiembrie 2012 16:08
1970 vizualizări

La întâlnire cu o nouă ediţie Cutezătorii

V-aţi dat întâlnire cu noua ediţie a revistei Cutezătorii? Aţi stabilit deja cum veţi petrece timpul împreună? Aflaţi că are pentru voi multe sugestii şi se pare că, indiferent de rubrica preferată de voi pentru întâlnire, veţi avea multe de povestit şi făcut.

Pentru cei care găsesc prilej de ieşiri în natură, noua ediţie va fi un ghid de nădejde, pregătit oricând să vă orienteze corect. La rubrica Exploratori mici într-un ecosistem mare veţi citi despre orientarea sportivă, despre hartă, busolă, echipament adecvat, despre cum veţi proceda pentru a nu vă rătăci în lumea animalelor sălbatice.

Este foarte important să vă menţineţi în formă şi să fiţi binedispuşi, indiferent de vreme. Rubrica Voioşi şi sănătoşi admite să faceţi o grimasă, dar nu este de acord să refuzaţi o felie de lămâie, adică să nu cunoaşteţi gustul victoriei asupra răcelilor, în sezonul rece.

Veţi intra şi în lumea unor cărţi celebre pentru copii. Celebre odată, au rămas populare doar printre părinţii voştri? Se pare că nu.

Redescoperiţi-l pe faimosul „băiat rău bun”, Tom Sawyer, personaj al scriitorului american Mark Twain, prin intermediul unei noi ecranizări filmate parţial în România!

Pentru aceia dintre voi care îndrăgesc matematica şi fizica, această ediţie este un binemeritat răsfăţ. Frontiera vârstelor va înregistra pagube serioase, pentru că subiecte incitante vor reuşi să treacă bariera.

Indiciile Detectivului M., descifrarea CNP-ului cu ajutorul specialiştilor de la INTUITEXT, interpretarea şi înţelegerea fenomenelor din natură, de pildă a miracolului luminii, o incursiune  în istoria fizicii, toate sunt subiecte care vă vor ajuta să cunoaşteţi mai bine lumea din jurul vostru.

Nu ne rămâne decât să vă dorim lectură plăcută şi mult noroc în Concursul revistei, Redescoperă România, competiţia cititorilor cu bagajele supraîncărcate de cunoştinţe despre ţara noastră şi gata de plecare în Tabăra Cutezătorii (premiul pentru câştigători).

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.