12 septembrie 2016 15:53
953 vizualizări

„Nu o sa mai am nevoie de pregatire suplimentara cu un profesor“

Cezar Zlatea, elev in clasa a VIII-a, a folosit anul trecut platforma educațională www.examenultau.ro in mod cat se poate de eficient. Rezultatul? Nota 10 la teza la Limba Romana. Pentru Evaluarea Nationala de anul acesta, Cezar planuieste sa lucreze constant si nu crede ca va mai avea nevoie de profesor meditator.

 

 

Cum ti s-a parut platforma ExamenulTau.ro si cat de des obisnuiai sa o utilizezi?

 

Platforma este, din punctul meu de vedere, foarte bine structurata si usor de folosit. Deoarece abia am terminat clasa a VII-a, am folosit-o mai putin, in scop de recapitulare a materiei scolare si pentru pregatirea tezei la limba romana.

 

In ce masura poti spune ca te-a ajutat acest produs educational? Crezi ca performantele tale scolare au fost imbunatatite datorita ei?

Eu consider ca platforma mi-a fost folositoare, deoarece mi-am atins scopul, nota 10 la teza la limba romana.

 

Care crezi ca a fost principalul avantaj al platformei Examenul Tau?

Avantajul platformei este ca lucrez acasa, cand am timp. Mi-am amintit explicatiile din clasa si mi-am lamurit neclaritatile.

 

 

 

Citește aici interviul integral.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.