22 august 2016 12:11
680 vizualizări

Cum iti ajuta ExamenulTau copilul sa-si improspateze cunostintele inainte de inceperea scolii

Se poate ca inceperea scolii sa ingrijoreze mamele preocupate ca nu vor avea timp suficient sa-si ajute copiii la teme. E sigur insa ca noi, cei de la ExamenulTau, stim exact cum sa ajutam elevii sa se pregateasca pentru scoala si sa aiba zilnic cele mai bune rezultate!

 

Noi, cei de la echipa ExamenulTau.ro, stim cat de greu le poate fi mamelor sa tina pasul cu toate responsabilitatile din viata lor. Serviciu, casa, diverse chestiuni administrative, fiecare zi este o noua provocare. Din fericire, cel putin in ceea ce priveste temele copiilor din clasele a VII-a si a VIII-a, ExamenulTau este produsul educational la care apeleaza cu succes tot mai multe mame. Motivul? Aici, copiii se pot testa la matematica si lb. Romana pe notiuni, capitole, afla ce nu stiu, invata cu ajutorul filmelor de predare, exerseaza, descopera cum se rezolva problemele cu ajutorul sectiunii.

 

In plus, datorita acestei platforme create de Intuitext (compania de software educational a grupului Softwin), mamele au acces zilnic la tot ce face copilul, cu ajutorul rapoartelor de progres.

 Citeste aici si alte beneficii ale produsului educational ExamenulTau

 

 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.