4 ianuarie 2013 19:10
1296 vizualizări

Câştigătorii “Misiunea Mea: învăţ cu placere!” – luna decembrie

În luna decembrie INTUITEXT şi “Cutezătorii” v-au provocat să scrieţi creativ! Cerinţele? Un text, nu mai mare de 200 de cuvinte, dedicat educaţiei şi mai ales, mijloacelor moderne educaţionale.

Ne-a bucurat nespus să citim părerile voastre frumoase despre educaţie şi importanţa ei în viaţa tuturor. Vrem să vă transmitem totodată că am urmarit atât stilul, cât şi respectarea temei propuse, tema respectată doar de către unii dintre participanţi.

De aceea, pentru că adevăraţii rezolvitori ştiu, înainte de toate, să joace fair-play, nu putem alege decât din textele celor care au respectat cerinţa. Aşadar, în luna decembrie avem doar 2 câştigători: Ana Maria Mihaela PRUNDEANU şi Andreea MARCU. Cel de-al treilea premiu va fi redistribuit următoarei misiuni, unde vom premia 4 participanţi, nu doar 3.

Andreea şi-a imaginat o discuţie cu un site educaţional magic, care putea să vorbească. Iar din învăţamintele sale trebuia să reţinem că “Poţi întelege mai bine orice lecţie de la şcoală, ajungând cu paşi repezi la nota 10! 

Ana Maria a fost puţin mai analitică şi a răspuns la întrebare cu multă implicare, rândurile care au pus punctul pe “i” fiind: “Jocurile educative, internetul, pot fi instrumente bune în viaţa noastră dacă le folosim corect. Eu cred că educaţia prin participare îi poate ajuta pe copii sa-si exprime opţiunile în domeniul ştiinţei, culturii, timpului liber, pot deveni coparticipanţi la propria formare a personalităţii şi intelectului lor.”

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi vă invităm să fiţi cu ochii pe următoarea misiune!

 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.