29 martie 2013 14:56
2327 vizualizări

Aplica acum pentru una din Scolile AIESEC Academy

Cum ți se par 2 săptămâni de workshop-uri și training-uri, 4 săptămâni de practică și, mai ales, oportunități de internship-uri în companii ca Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Unilever, Soter&Partners sau ProCredit?

Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC București: AIESEC Academy!

Împărțit pe 3 școli de specialitate, IT, Marketing și Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenților și absolvenților de studii de licență din București. Te numeri printre aceștia? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre școlile noastre!

AIESEC Academy are două părți specifice: în prima parte, între 15 aprilie – 21 iunie când se vor desfășura workshop-uri și training-uri,  iar cea de-a doua etapă constă în până la 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere.

IT School îți oferă training-uri cu teme diverse, printre care: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc.

Printre training-urile oferite de Marketing School se numără: ”Poziționarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” (un training oferit de Echipa Radio ZU) și multe altele. Workshop-urile vor fi susținute de membri ai Intact Media Group, cu vastă experiență în domeniu.

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză și consiliere financiară, etc.

Urmărește pagina noastră de Facebook și înscrie-te la AIESEC Academy până pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru. Taxa de participare în cadrul proiectului este în valoare de 25 Ron.

Mai mult, AIESEC Academy îți oferă posibilitatea să te înscrii pentru un internship global în companiile sau ONG-urile din peste 100 de țări unde AIESEC activează!

Pentru mai multe detalii:  http://www.aiesecbucharest.ro/ sau http://www.facebook.com/aiesec.bucharest

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.