31 august 2016 12:29
871 vizualizări

Toti elevii de success practica ACESTE activitati extracurriculare!

Educatia traditionala se baza pe “invatat din greu”, insa, cu timpul, s-a descoperit ca educatia inseamna mult mai mult decat o acumulare continua de informatii noi. Pedagogia moderna pune accent pe consolidarea informatiilor teoretice obtinute si sustine dezvoltarea copilului si prin activitati extrascolare.

Educatia extrascolara ajuta copilul sa isi cultive talentele native si chiar ii faciliteaza aderarea la anumite grupuri sociale, lucru extrem de important pentru el, in special la varsta asta.

Desi activitatile extracurriculare depind foarte mult de preferinte personale si de gradul de incarcare al copilului, sunt cateva tipuri de activitati pe care toti elevii de succes le practica deja:

1.       Invata o limba straina

 

Alegerile facute in adolescenta contribuie semnificativ la conturarea viitorului sau, iar invatarea unei alte limbi este...[citeste mai departe]

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.