29 ianuarie 2013 01:41
2778 vizualizări

A apărut primul număr ”Cutezătorii” din 2013!

O nouă ediţie, un nou an, start în Concursul Naţional Eco Fun! Citiţi revista Cutezătorii şi găsiţi eco ideea care să ajute la protejarea biodiversităţii. Aflaţi mai multe informaţii despre bogăţia naturii, ecosisteme şi cum te poţi înscrie în competiţie din rubricile Ecosistemul, Comoara vie, biodiversitatea, Eco Creativitate. Vizitaţi site-ul www.cutezatorii.ro şi accesaţi detaliile pentru înscrierea în concurs.

Detectivul M. şi revista Luminiţa, sora mai mică a Cutezătorilor, au publicat clasamentul câştigătorilor la rubrica De-a dura prin idei. Cărţi poştale cu indicii şi concepţii originale de scrisori au fost evaluate şi premiate.

Din rubrica Recreează tot în joc aflaţi cum puteţi confecţiona şi oferi bijuterii dulci în luna februarie, când sentimentele sunt la mare preţ. O nouă Misiune pentru voi vine de la specialiştii din Intuitext. De această dată, tema este realizarea unui Tablou de familie cu fotografii reprezentative ale persoanelor dragi.

Informaţii importante despre Vitamine vă aduce rubrica Voioşi şi sănătoşi, iar o porţie uriaşă de energie şi inspiraţie aşteaptă să fie „comandată”, în Stilul de viaţă artistic al unor oameni având vârste şi preocupări diferite.

Mai citiţi despre cele două comete care vor fi vizibile pe cer în 2013 şi celebraţi muzica şi dansul la superlativ, rememorând împreună cu părinţii momentele de glorie ale carierei lui Michael Jackson. Accesaţi pe site-ul www.cutezatorii.ro câteva extrase din paginile revistei şi aflaţi mai multe informaţii despre conţinutul noii ediţii.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.