29 ianuarie 2013 01:41
2099 vizualizări

A apărut primul număr ”Cutezătorii” din 2013!

O nouă ediţie, un nou an, start în Concursul Naţional Eco Fun! Citiţi revista Cutezătorii şi găsiţi eco ideea care să ajute la protejarea biodiversităţii. Aflaţi mai multe informaţii despre bogăţia naturii, ecosisteme şi cum te poţi înscrie în competiţie din rubricile Ecosistemul, Comoara vie, biodiversitatea, Eco Creativitate. Vizitaţi site-ul www.cutezatorii.ro şi accesaţi detaliile pentru înscrierea în concurs.

Detectivul M. şi revista Luminiţa, sora mai mică a Cutezătorilor, au publicat clasamentul câştigătorilor la rubrica De-a dura prin idei. Cărţi poştale cu indicii şi concepţii originale de scrisori au fost evaluate şi premiate.

Din rubrica Recreează tot în joc aflaţi cum puteţi confecţiona şi oferi bijuterii dulci în luna februarie, când sentimentele sunt la mare preţ. O nouă Misiune pentru voi vine de la specialiştii din Intuitext. De această dată, tema este realizarea unui Tablou de familie cu fotografii reprezentative ale persoanelor dragi.

Informaţii importante despre Vitamine vă aduce rubrica Voioşi şi sănătoşi, iar o porţie uriaşă de energie şi inspiraţie aşteaptă să fie „comandată”, în Stilul de viaţă artistic al unor oameni având vârste şi preocupări diferite.

Mai citiţi despre cele două comete care vor fi vizibile pe cer în 2013 şi celebraţi muzica şi dansul la superlativ, rememorând împreună cu părinţii momentele de glorie ale carierei lui Michael Jackson. Accesaţi pe site-ul www.cutezatorii.ro câteva extrase din paginile revistei şi aflaţi mai multe informaţii despre conţinutul noii ediţii.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.