13 ianuarie 2016 14:10
1495 vizualizări

Ce sa faci si ce sa NU faci cu 24h inaintea Examenului de Evaluare Nationala

Esti stresat pentru ca se apropie Examenul de Evaluare Nationala? Iata recomandarile si contraindicatiile specialistilor nostri pentru ultimele 24 de ore inaintea Examenului de Evaluare Nationala:

1.       Ce sa faci – Relaxeaza-ti mintea!

Ia o pauza lunga, asculta muzica, fa o plimbare sau practica orice nu tine de invatat sau memorat. Meriti din plin o pauza dupa asa o perioada intensa de studiat!

Ce sa NU faci – Nu te stresa intr-una! Acorda-ti ragaz macar cateva ore in care sa nu te mai gandesti la cata materie ai avut de recapitulat si incearca sa te detasezi total de grijile examenului de Evaluare Nationala. 

 

2.       Ce sa faciMananca sanatos

Hraneste-ti corpul, dar si mintea. Asigura-ti aportul zilnic necesar de vitamine si nutrienti consumand alimentele din aceasta lista, alimente care iti pot asigura rezultate remarcabile la scoala.

 Ce sa nu faci – Nu manca.... [citeste articolul intreg]  

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.