13 ianuarie 2016 14:10
2213 vizualizări

Ce sa faci si ce sa NU faci cu 24h inaintea Examenului de Evaluare Nationala

Esti stresat pentru ca se apropie Examenul de Evaluare Nationala? Iata recomandarile si contraindicatiile specialistilor nostri pentru ultimele 24 de ore inaintea Examenului de Evaluare Nationala:

1.       Ce sa faci – Relaxeaza-ti mintea!

Ia o pauza lunga, asculta muzica, fa o plimbare sau practica orice nu tine de invatat sau memorat. Meriti din plin o pauza dupa asa o perioada intensa de studiat!

Ce sa NU faci – Nu te stresa intr-una! Acorda-ti ragaz macar cateva ore in care sa nu te mai gandesti la cata materie ai avut de recapitulat si incearca sa te detasezi total de grijile examenului de Evaluare Nationala. 

 

2.       Ce sa faciMananca sanatos

Hraneste-ti corpul, dar si mintea. Asigura-ti aportul zilnic necesar de vitamine si nutrienti consumand alimentele din aceasta lista, alimente care iti pot asigura rezultate remarcabile la scoala.

 Ce sa nu faci – Nu manca.... [citeste articolul intreg]  

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.