Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.42 |
75.00% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
3.60 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.82 |
66.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
3.17 |
44.44% |
0 |
Total medie liceu |
3.17 |
44.44% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.48 |
14.29% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
2.92 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.66 |
12.50% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.97 |
25.00% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
1.65 |
21.43% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.84 |
21.05% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE |
ZI |
3.15 |
33.33% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA PIELARIEI |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.62 |
27.78% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.94 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
1.31 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.58 |
16.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.00 |
0.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.60 |
21.43% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
2.70 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.61 |
18.75% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.91 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
4.02 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.13 |
47.06% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.03 |
16.67% |
0 |
Tehnician în industria pielăriei |
Zi |
3.68 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.36 |
33.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.57 |
8.33% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Frecventa redusa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.29 |
4.17% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Industria alimentara (2007) |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.83 |
75.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.42 |
37.50% |
0 |