Groşenoiu Norica
urban
public
Liceu Teoretic
3861100786
Specializare | Cod 2021 | Locuri 2021 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2020 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 171 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba română | - | 2.35 |
Specializare | Bilingv | 2020 | 2019 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Turism si alimentatie | - | 2.35 | 0.00 | 3.44 | 3.76 | 3.81 | 0.00 | 2.86 | 4.83 | 5.69 | 5.28 | - | 5.80 | 6.66 | 6.57 | 6.86 | 6.53 | 6.98 | 6.52 |
Comert | - | - | - | - | - | 6.38 | 0.00 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | - | - | - | - | - | 6.46 | 0.00 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Industrie alimentara | - | - | - | - | - | 6.98 | 0.00 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.27 | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în turism | Zi | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 0.00 | 0.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în turism | Zi | 2.92 | 35.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.92 | 35.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 2.20 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.20 | 33.33% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Științe ale Naturii | Frecvență redusă | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.00 | 0.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Științe ale Naturii | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 6.95 | 82.76% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.69 | 70.49% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.37 | 93.22% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.46 | 93.75% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 4.50 | 58.62% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.88 | 76.67% | 0 |
Total medie liceu | 6.29 | 79.34% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 5.98 | 0.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 6.73 | 82.61% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.99 | 72.09% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.66 | 91.40% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.17 | 92.59% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 7.44 | 96.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 6.93 | 87.50% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.87 | 74.14% | 0 |
Total medie liceu | 6.86 | 84.27% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în turism | Zi | 3.66 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.66 | 50.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 4.92 | 64.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.46 | 32.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Seral | 1.41 | 22.22% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 1.21 | 13.04% | 0 |
Total medie liceu | 1.31 | 17.63% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Frecvenţă redusă | 1.12 | 3.23% | 0 |
Stiinte ale Naturii | Seral | 5.69 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 2.94 | 38.10% | 0 |
Tehnician transporturi | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.44 | 10.33% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in turism | Zi | 6.33 | 79.17% | 0 |
Total medie liceu | 6.33 | 79.17% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte ale Naturii | Seral | 4.19 | 54.84% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 8.50 | 96.15% | 0 |
Total medie liceu | 6.35 | 75.50% | 0 |
Specializare | Cod 2021 | Locuri 2021 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2020 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 171 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba română | - | 2.35 |
Valcea
Baile Olanesti
Strada 1 Decembrie Nr. 2
245300
0250775518
0250775518
grup_scolar_economic_olanesti@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.