Gazdag Ildiko
Urban
public
Grup Scolar Industrial
1461100779
Şcoala noastră a fost înfiiţnată în 1974 pe baza ordinului comun eliberat de Ministerul Educaţiei şi învăţămăntului împreună cu Ministerul Comerţului Interior, cu sediul în str. Kriza János nr. 1. Înfiinţarea acestei Şcoli în municipiul Sf.Gheorghe era un eveniment deosebit, datorită faptului că era primul liceu de asemenea profil cu predare, atăt în limba română, cât şi în limba maghiară. Timp de un an am fost subordonaţi Ministerulului Comerţului Interior. Am debutat cu trei clase de a IX.-a, cu un efectiv de 134 de elevi şi cu patru cadre didactice titulare. În anul 1975, după o reorganizare a liceelor economice, şcoala noastră a fost transferată în subordinea Ministerului Educaţiei şi învăţămăntului. La sfărşitul primului trimestru al anului şcolar 1976 /1977, în decembrie ne-am mutat în zona Gării.Într-o singură clădire au funcţionat paralel şcoala generală nr.6 şi Liceul...
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 118 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba maghiara | - | - | |
Economic | 117 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba maghiara | - | 4.56 |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Economic | - | 4.56 | 6.86 | 6.96 | 0.00 | - | 4.63 | 0.00 | - | 0.00 | 6.18 | 5.04 | - | 6.46 | - | 7.63 |
Turism si alimentatie | - | 0.00 | - | 0.00 | - | 0.00 | - | 6.71 | 6.80 | 0.00 | - | - | 6.58 | 7.26 | - | 6.54 |
Industrie alimentara | - | - | - | - | 0.00 | - | - | - | - | - | - | 6.40 | 6.23 | - | - | - |
Comert | - | - | - | - | - | 5.77 | 0.00 | - | 0.00 | - | - | - | 6.00 | - | - | - |
Estetica si igiena corpului omenesc | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.30 | - | 6.88 | - | 6.61 |
Comert | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.95 | - |
Economic | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.84 | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.32 | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 6.16 | 100.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.19 | 71.43% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 0.61 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.96 | 62.50% | 0 |
Total medie liceu | 3.21 | 39.13% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 6.95 | 100.00% | 0 |
Matematica-Informatica | Seral | 0.00% | 0 | |
Organizator banqueting | Zi | 3.06 | 50.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 5.51 | 71.43% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în administrație | Zi | 7.65 | 100.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 6.33 | 100.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 1.62 | 25.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.72 | 50.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.90 | 25.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 1.83 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.92 | 40.91% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.45 | 66.67% | 0 |
Total medie liceu | 3.01 | 41.03% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 3.08 | 50.00% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 3.88 | 52.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 2.91 | 39.29% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în activități economice | Zi | 1.16 | 18.18% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în hotelărie | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în turism | Zi | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 2.74 | 37.50% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN ACHIZITII SI CONTRACTARI | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 1.48 | 22.73% | 0 |
TEHNICIAN IN ADMINISTRATIE | ZI | 4.07 | 66.67% | 0 |
TEHNICIAN IN HOTELARIE | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 4.37 | 61.11% | 0 |
Total medie liceu | 2.68 | 39.13% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 1.21 | 20.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.58 | 57.14% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 5.98 | 82.35% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.15 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 4.12 | 54.90% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 0.49 | 7.14% | 0 |
Matematica-Informatica | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 2.14 | 33.33% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.28 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.35 | 64.29% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.23 | 100.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.76 | 12.50% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.75 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.45 | 30.43% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 3.52 | 50.00% | 0 |
Matematica-Informatica | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 7.01 | 100.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 6.34 | 71.43% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.47 | 65.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 2.74 | 37.50% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.64 | 8.33% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.06 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.81 | 45.45% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 1.18 | 16.67% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 3.46 | 38.46% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări N | Zi | 3.14 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.58 | 64.29% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 4.42 | 63.64% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.45 | 20.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.42 | 46.58% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 7.78 | 100.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.18 | 60.00% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 2.52 | 40.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.35 | 29.41% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 6.52 | 100.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 2.49 | 40.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.53 | 45.28% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.37 | 33.33% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 4.69 | 71.43% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Seral | 1.73 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 4.31 | 55.56% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 1.84 | 20.83% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 1.71 | 26.67% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 1.33 | 21.05% | 0 |
Total medie liceu | 2.00 | 25.43% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 0.31 | 0.00% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 0.73 | 7.14% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.89 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 1.17 | 12.82% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Zi | 0.80 | 12.50% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 2.26 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 0.77 | 8.22% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.62 | 37.50% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 3.35 | 38.89% | 0 |
Tehnician in achizitii si contractari | Zi | 4.23 | 61.90% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 1.68 | 26.67% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.96 | 75.00% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 6.30 | 85.71% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Zi | 3.13 | 42.11% | 0 |
Total medie liceu | 3.90 | 52.54% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 4.79 | 66.67% | 0 |
Economic (2007) | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 3.62 | 52.17% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 4.71 | 64.71% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.53 | 73.58% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 8.41 | 100.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 4.60 | 66.67% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 4.19 | 56.52% | 0 |
Turism si alimentatie publica (2007) | Seral | 3.09 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 4.33 | 58.92% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 118 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba maghiara | - | - | |
Economic | 117 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba maghiara | - | 4.56 |
Covasna
Sfantu Gheorghe
Str. Crângului, nr. 30
520032
0267-318429
0267-318429
office@lec.educv.ro
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.