LICEUL TEHNOLOGIC "DIMITRIE GUSTI"

Director: Stoian Daniela; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061102115; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1693;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Scolar Industrial "Dimitrie Gusti" are o vechime mai mare de un secol, fiind infiintat - ca scoala de ucenici in 1904 sub numele de Scoala de ucenici "Ghencea". Mai tarziu, prin anii '50 se transforma in scoala profesionala "Vulcan", pregatind elevi pentru meserii sau specializari ale domeniului mecanic, constructiilor de masini. In anii '60 cand s-au format primele licee industriale, scoala profesionala "Vulcan" a devenit Liceul Industrial nr. 3, avand in componenta pe langa forma de invatamant profesional si liceul industrial.
Incepand cu anii '80, scoala parcurge din nou o perioada de transformare diversificandu-si profilurile prin adaugarea unor noi forme de invatamant ca liceul seral, liceul cu frecventa redusa si scoala de maistri.
In 1995, la initiativa Inspectoratului Scolar la Municipiului Bucuresti a fost...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 332 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 6.99
Mecanica - 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Mecanica 333 84 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 3.58

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 5
Cartier
Rahova
Adresa poştală
Str. Samuil Vulcan, nr 8
Cod poştal
51702
Telefon
021-4562050
Fax
021-4562050
E-mail
liceul_dgustibucuresti@yahoo.com
Site
http://liceulgusti.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


952 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.