Urban
public
Grup Scolar Economic-Administrativ
1461100797
Grupul Scolar "Constantin Brancusi" este fostul Grup Scolar de Cooperatie
care s-a infiintat la 1 octombrie 1949, ca urmare a Reformei invatamantului,
printr-o hotarare a Guvernului Romaniei.Cele trei imobile in care a inceput sa
functioneze scoala au fost date in folosinta de catre Ministerul Invatamantului,
atestarea dreptului Cooperatiei de consum asupra imobilelor facandu-se prin
H.C.M.2292/1954, conform documentatiei existente la Centrocoop Bucuresti.
Pana in 1989, scoala a facut parte din reteaua unitatilor scolare ale sistemului
cooperatist alaturi de scolile de cooperatie din: Braila, Botosan, Vaslui, Oradea,
Alba Iulia, Bistrita, Baia Sprie, Tarnaveni, Ramnicu Valcea, Constanta, Buzau,
Ploiesti.
Ca unitate de invatamant a cooperatiei, de-a lungul timpului, a pregatit elevii
pentru ciclul de liceu, scoala profesionala, ucenici si scoala...
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 128 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | - |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Turism si alimentatie | - | 0.00 | - | 0.00 | - | 3.88 | 3.84 | 0.00 | - | 0.00 | 4.57 | 6.00 | 5.47 | 5.63 | - | 5.39 |
Comert | - | - | 0.00 | - | 0.00 | - | - | - | 0.00 | - | - | 4.49 | - | 4.31 | - | - |
Economic | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.67 | 3.75 | 4.24 | - | 4.52 |
Estetica si igiena corpului omenesc | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.10 | - | - | - |
Comert | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.10 | - |
Estetica si igiena corpului omenesc | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.43 | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.02 | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Seral | 2.84 | 33.33% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Seral | 2.84 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.51 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 0.00% | 0 | |
Tehnician în turism | Zi | 2.82 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.83 | 25.93% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Seral | 0.00% | 0 | |
Tehnician în activități de comerț | Seral | 6.45 | 100.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.43 | 100.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 3.00 | 46.15% | 0 |
Total medie liceu | 3.24 | 50.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.05 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 2.93 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.83 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.90 | 24.00% | 0 |
Tehnician în turism | Seral | 2.15 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.22 | 22.86% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.58 | 25.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Seral | 1.95 | 20.83% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.87 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Seral | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 1.63 | 16.67% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 2.34 | 35.71% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT | SERAL | 2.02 | 16.67% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 1.85 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 6.06 | 60.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.78 | 31.03% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.78 | 33.33% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.08 | 16.67% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 2.44 | 31.58% | 0 |
Total medie liceu | 2.46 | 25.81% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 4.05 | 66.67% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.24 | 57.14% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.69 | 42.86% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 3.44 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.59 | 46.43% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 1.68 | 16.67% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 3.50 | 44.44% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.68 | 50.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 3.29 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.96 | 28.21% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 3.28 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.86 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.94 | 35.71% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.20 | 20.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 2.70 | 30.43% | 0 |
Total medie liceu | 2.71 | 31.11% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 2.13 | 33.33% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 3.64 | 55.56% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 1.32 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.86 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 4.61 | 57.14% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.22 | 78.57% | 0 |
Total medie liceu | 4.19 | 52.38% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Seral | 0.38 | 5.56% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.82 | 10.53% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 1.41 | 11.76% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 4.50 | 63.64% | 0 |
Total medie liceu | 1.42 | 18.30% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Seral | 0.55 | 7.14% | 0 |
Tehnician in turism | Seral | 1.20 | 15.38% | 0 |
Total medie liceu | 0.35 | 4.50% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.32 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 2.37 | 20.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Seral | 0.18 | 2.94% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 0.19 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.44 | 3.28% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.71 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 2.76 | 40.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.21 | 63.16% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 2.84 | 36.84% | 0 |
Total medie liceu | 4.13 | 35.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Coafor stilist | Zi | 6.28 | 83.33% | 0 |
Organizator banqueting | Zi | 5.06 | 66.67% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.60 | 93.75% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 3.92 | 50.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 6.47 | 86.36% | 0 |
Turism si alimentatie publica (2007) | Seral | 6.44 | 83.87% | 0 |
Total medie liceu | 5.96 | 77.33% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 128 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | - |
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.