LICEUL DE INFORMATICA "TIBERIU POPOVICIU" CLUJ-NAPOCA

Director: Haidu Simona; Tip unitate: Liceu de Informatica; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 121181150; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Acad. Tiberiu PopoviciuLiceul a fost infiintat in anul 1971, o data cu alte trei licee similare in Bucuresti, Iasi si Timisoara. La inceput, aceste licee purtau denumirea de "Liceu pentru Prelucrarea Automata a Datelor" (LPAD), denumire sub care au functionat pana in 1973, liceul nostru numindu-se mai apoi "Liceu pentru Informatica". Liceul a functionat in cladirea de azi a Muzeului de Arta, cladirea noua a liceului a fiind finalizata abia in 1976. In cursul anului 1977 sunt date in folosinta caminele pentru fete si pentru baieti cu cate 200 de locuri fiecare, cantina si sala de sport.
In anii '80 se adauga profilul industrial electrotehnica-electronica, iar anii '90 aduc modificari in structura liceului, adoptandu-se noul plan de invatamant si noile programe scolare. Tot in acest timp Acad. Tiberiu Popoviciu

liceul revine la profilul...

Informaţii utile pentru admitere 2018

Specializare (Calificare) Cod 2018 Locuri 2018 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2017
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 152 84 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.37

Date de contact

Judeţ
Cluj
Localitate
Cluj-Napoca
Adresa poştală
Calea Turzii, Nr. 140
Cod poştal
400495
Telefon
0264/438024
Fax
0264/438024
E-mail
tpopoviciu@yahoo.com
Site
www.li.cj.edu.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


48 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.