LICEUL DE ARTA "DIMITRIE CUCLIN" GALATI

Director: Ioan Tudor; Tip unitate: Liceu De Arta ; Mediu: Urban;
Cod SIRUES: 1256383; Forma de proprietate: Public; Număr de elevi: 650;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Nume de prestigiu al culturii romane ºi internaþionale ºi-au fãcut ucenicia în liceul nostru.
Unitatea este recunoscuta în plan naþional prin numeroase premii pe care elevii le-au obþinut la concursurile naþionale ºi internaþionale.
Baza materialã a unitãþii cuprinde 14 sãli de clasa, 2 laboratoare, 8 ateliere de arte plastice, 22 sãli de studiu pentru muzica, salã de balet ºi teren de sport.
Liceul de Arta ºi-a deschis porþile la 1 septembrie 1956 în localul vechi (corpul B) si de la început s-a impus ca o ºcoalã de prestigiu în municipiul Galaþi.
În primii ani unitatea a funcþionat cu doua secþii, muzicã ºi artã plasticã.
Din 1963 elevii s-au mutat într-un local nou, în care funcþioneazã ºi în prezent. Primul director al liceului a fost profesor de violoncel Constantin Costicã.
Din 1998 unitatea ºi-a diversificat programul prin...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Galati
Localitate
Galati
Adresa poştală
Str. Domnească, Nr. 97-99
Cod poştal
800201
Telefon
236415414
Fax
236415414
E-mail
liceularta@yahoo.com
Site
http://liceuldearta_galati.webs.com
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.