COLEGIUL TEHNIC "RALUCA RIPAN" CLUJ-NAPOCA
673 Vezi top licee

  • Director

    Bena Maria

  • Mediu

    Urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Colegiu Tehnic

  • Cod SIRUES

    1261100244

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Pregătește-te pentru Evaluarea Națională!

62.000 membri înregistrați care repetă deja din peste 5000 exerciții, probleme, fișe de teorie și lecții video

  • Identificarea golurilor
  • Evaluare facilă
  • Recomandări inteligente de învățare
Creează cont gratuit
>

Informaţii utile pentru admitere 2021

Specializare Cod 2021 Locuri 2021 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2020
Rromi R.Moldova
Turism si alimentatie 136 24 - - Tehnologica Servicii - Limba română - 7.30
Industrie alimentara 135 24 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba română - 7.11

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001
Turism si alimentatie - 7.30 6.42 6.67 6.73 6.36 6.68 5.05 5.05 4.95 4.27 - - - - - - - - - -
Industrie alimentara - 7.11 0.00 - - 4.64 4.67 2.98 2.98 3.73 3.84 4.60 - 4.97 4.44 6.53 6.51 6.32 6.13 5.72 5.50
Industrie alimentara Engleza - - - - - - - - - - - 4.35 - - - - - - - -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.09 16.67% 0
Tehnician în gastronomie Zi 5.22 65.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.05 37.50% 0
Total medie liceu 3.80 47.62% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 3.86 52.38% 0
Tehnician în gastronomie Zi 5.97 69.57% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 1.80 22.22% 0
Total medie liceu 4.04 50.00% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE ZI 0.00 0.00% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 3.82 37.04% 0
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA ZI 3.82 50.00% 0
Total medie liceu 3.72 39.47% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician în gastronomie Zi 3.50 44.44% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 2.58 20.00% 0
Total medie liceu 3.17 35.71% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.64 50.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.25 81.82% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.11 37.50% 0
Total medie liceu 4.99 61.90% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.16 14.29% 0
Tehnician în gastronomie Zi 4.46 50.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 2.55 27.27% 0
Total medie liceu 2.46 27.27% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.40 66.67% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 2.63 33.33% 0
Total medie liceu 4.14 51.52% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.88 18.92% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 0.80 11.11% 0
Total medie liceu 1.53 16.36% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 3.78 33.33% 0
Tehnician in gastronomie Zi 7.05 100.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 3.27 29.73% 0
Total medie liceu 4.70 54.35% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.50 26.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 0.66 7.14% 0
Total medie liceu 1.58 16.57% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.86 29.79% 0
Tehnician electrotehnist Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Seral 4.32 66.67% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 0.44 0.00% 0
Total medie liceu 1.91 24.12% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.23 57.41% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 1.64 7.14% 0
Total medie liceu 3.44 32.28% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Electrotehnica (2007) Zi 0.00 0.00% 0
Industria alimentara (2007) Zi 3.08 33.33% 0
Mecanica (2007) Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.98 76.71% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 2.98 40.00% 0
Total medie liceu 2.41 30.01% 0

Informaţii utile pentru admitere 2021

Specializare Cod 2021 Locuri 2021 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2020
Rromi R.Moldova
Turism si alimentatie 136 24 - - Tehnologica Servicii - Limba română - 7.30
Industrie alimentara 135 24 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba română - 7.11

Date de contact

  • JUDEȚ

    Cluj

  • Localitate

    Cluj-Napoca

  • Adresa poștală

    Str. Bistritei, nr. 21

  • Cod poștal

    400430

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.