COLEGIUL TEHNIC "GHEORGHE CARTIANU" PIATRA NEAMT

Director: Mariana Paleu; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2761102313; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Rădăcinile Colegiului Tehnic "Gheorghe Cartianu" coboară adânc şi pot fi identificate în Grupul Şcolar de Chimie din Piatra Neamţ , care a fost urmarea firească a dezvoltării economice din perioada anilor 1959-1963, când au început să producă primele capacităţi ale combinatelor de Fire şi Fibre Sintetice şi de îngrăşăminte Chimice de pe platforma industrială a oraşului Piatra Neamţ (zona Săvineşti- Roznov).
Oraşul Piatra Neamţ, descoperit pas cu pas...

La data intrării în funcţiune a primelor capacităţi ale celor două combinate chimice, şcolile din Piatra Neamţ nu pregăteau operatori chimişti ori nu încheiaseră instruirea viitorilor muncitori care aveau să deservească instalaţiile obiectivelor amintite. Din anul şcolar 1961-1962, în cadrul Şcolii Profesionale de Construcţii din Piatra Neamţ, cu sediul în localul actualei şcoli "Spiru Haret", s-au organizat...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale - 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Electronica automatizari 125 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 6.53
Protectia mediului 127 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 6.29
Industrie alimentara 126 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 6.30

Date de contact

Judeţ
Neamt
Localitate
Piatra Neamt
Adresa poştală
Bd-ul. Traian, nr. 31
Cod poştal
610143
Telefon
0233-222800
Fax
0233-222800
E-mail
colegiulcartianu@gmail.com
Site
www.colegiulcartianu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


717 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.