COLEGIUL TEHNIC "EDMOND NICOLAU" CLUJ - NAPOCA

Director: Todea Ioan Radu; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 121181124; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

La 15 septembrie 1977 lua fiinta primul liceu de electrotehnica din judet sub denumirea de "Liceul industrial nr. 8 , situat la marginea de Sud-Vest a municipilui Cluj-Napoca, langa Padurea Faget. In primul an in componenta scolii intrau 2 clase a IX-a de electronica, 2 clase a IX- a de mecanica, 2 clase a X- a de electrotehnica si o clasa a XI-a de mecanica/prelucratori prin aschiere.

In anii urmatori pe langa liceu a luat fiinta si Scoala Profesionala nr. 4 si Scoala de maistri. Din anul 1984 liceul a functionat sub patronajul principal al I.E.I.A. Din 1990 - pentru a corespunde noii structuri: liceu, scoala profesionala si scoala de post-liceala, a primit denumirea de "Grup Scolar Electrotehnic". La aniversarea a 20 de ani de existenta in anul 1997, scoala a primit un nou nume: GRUPUL SCOLAR ELECTROTEHNIC "EDMOND NICOLAU", din 1 septembrie 2008 este...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Productie media 131 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 6.06

Date de contact

Judeţ
Cluj
Localitate
Cluj-Napoca
Adresa poştală
Str. Câmpului Micro, Nr. II/2
Cod poştal
400665
Telefon
0264-422040
Fax
0264-422040
E-mail
ctenicolau@yahoo.com
Site
enicolaucj.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


723 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.