COLEGIUL ROMANO-CATOLIC "SFANTUL IOSIF" BUCURESTI

Director: Miron Rodica - Elena; Tip unitate: Colegiu Romano-Catolic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2001993; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 820;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Romano-Catolic "Sfantul Iosif" continua traditia scolilor catolice, care au functionat in tara noastra inca din anul 1700.
Inceputurile Colegiului Romano-Catolic "Sfantul Iosif" dateaza din anul 1816, cand Argiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a deschis o scoala mixta pentru copiii catolici.
Episcopul Raimond Netzhammer muta Scoala Catolica, ce avusese sediul pana acum in str. Popa Tatu, in imobilul din curtea Catedralei Sfantul Iosif, fiind numita Scoala Catolica de baieti "Sfantul Iosif".
In timpul episcopatului lui Alexandru Theodor Cisar (1924-1949) Gimnaziul "Sfantul Iosif" va deveni liceu. Anul 1930 marcheaza acest eveniment prin sustinerea primului examen de bacalaureat. Scoala catolica era inca de pe atunci deschisa tuturor elevilor, indiferent de confesiunea religioasa si rasa. Multe personalitati ale societatii romanesti...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Stiinte ale Naturii 298 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 7.26

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 4
Cartier
Oltenitei
Adresa poştală
Şoseaua Olteniţei, nr. 3-7
Cod poştal
41291
Telefon
021-3326602
Fax
021-3322684
E-mail
liciosif@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


146 în topul naţional


Vezi top licee

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

2 comentarii:

 • irelevant Hah - 30 ianuarie 2017
  Am fost elev in clasele 1-8. Scurt: Daca doriti ca copiii dumneavoastra sa devina roboti care urmeaza reguli, fara vointa proprie si cu cunostinte minime in toate materiile (mai putin religia, desigur), acesta este liceul.

  Profesorii sunt groaznici, comunicarea elev-profesor este la pamant, religia este mai presus de orice si oricine (am fost amenintati cu exmatricularea in cazul in care nu optam pentru urmarea cursului de religie). religia personala este cel mai important criteriu de admitere in clasele mici. tinuta este mai stricta decat in penitenciarele comuniste.

  Uniforma este pur si simplu execrabila, pentru vara este extrem de groasa, iar pentru iarna exista risc de degerare. la sfarsitul clasei a 8-a m-am confruntat cu un tip de propanda, menita sa tina elevii fara vointa proprie in acest liceu. Aproape in fiecare zi ni se amintea ca "acesta este un liceu de top (medie 7.5 haha).

  Evitati pe cat posibil liceul acesta, daca nu doriti viitori preoti in familie.
 • Anon Anon - 26 octombrie 2014
  Sunt eleva in aceasta scoala ,,diabolica'' si cand am citit tot ce este scris aici am inceput sa rad cu lacrimi.Mi se pare de-a dreptul aberant ce scrie aici, avand in vedere ca am ramas la aceasta scoala din clasa intai (in total 8 ani).
  Am cunoscut profesori minunati, si nu numai ca profesori, ci ca prieteni.Cand o sa termin, garantez ca o sa vin sa ii vizitez.
  Ca uniforma, sunt de acord ca este cam prea stricta, dar incep sa se faca schimbari si e posibil sa o schimbe (chiar si daca nu, mie nu mi s-a parut asa un act de tortura sa o purtam).
  Nota la purtare se scade greu, iar mersul la liturghie (in clasa noastra) se face odata la doua saptamani, din nou, daca chiar nu vrei sa mergi, poti sa refuzi(vad ca asta a fost problema multora).
  Este o scoala unde chiar se invata si profesorii isi dau interesul cu adevarat, iar mie mi se rupe sufletul cand vad atatea prostii scrise pe aici (mai grav este ca unii chiar le cred).

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.