COLEGIUL NATIONAL "MIRCEA CEL BATRAN" CONSTANTA

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Nicoară Vasile; Tip unitate: Colegiu National; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1361100609; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Viaţa unei instituţii are dramatismul existenţei umane, este un fel de parcurs biografic la scara istoriei. Forma ei rece – o clădire, o schemă de funcţionare, un regulament, vagoane de documente – este însufleţită de oameni şi capătă cu adevărat identitate prin personalitatea lor. În cazul C.N.M.B., prin cea a elevilor şi profesorilor care l-au constituit. Îl constituie.

Viaţa unei instituţii se cere celebrată, precum a oamenilor, fiindcă ea însumează efortul de a exista, străduinţa şi sagacitatea, sacrificiul şi inteligenţa, pasiunea şi curajul, ambiţia şi profesionalismul. Ce e mai bun din cei mai buni. Zilele Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” sunt, în fiecare an, un asemenea prilej. Generaţie după generaţie, elevii şi profesorii colegiului însumează, în aceste zile, realizările prezentului şi contemplă trecutul impresionant al instituţiei. Despre ce este acum...

Informaţii utile pentru admitere 2021

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv *MA
2020
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 133 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 9.61
Stiinte ale Naturii 132 14 - - Teoretica Real - Limba româna Limba germana 9.69
Stiinte ale Naturii 131 14 - - Teoretica Real - Limba româna Limba franceza 9.64
Stiinte ale Naturii 130 56 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.70
Matematica-Informatica 129 14 - - Teoretica Real - Limba româna Limba germana 9.76
Matematica-Informatica 128 14 - - Teoretica Real - Limba româna Limba engleza 9.87
Matematica-Informatica 127 56 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.76

*Ultima medie de admitere în anul 2020, conform datelor admitereliceu.ro, preluate din rezultatele repartizării computerizate din iulie 2020.

Date de contact

Judeţ
Constanta
Localitate
Constanta
Adresa poştală
Str. Ştefan Cel Mare, Nr. 6
Cod poştal
900726
Telefon
0341/405801
Fax
0341/405800
E-mail
cnmbct@gmail.com
Site
www.cnmb.eu
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


16 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.