COLEGIUL NATIONAL "MIHAI VITEAZUL"

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Popa Sever; Tip unitate: Colegiu National; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061101688; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1156;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul National “Mihai Viteazul” este una din institutiile de invatamant preuniversitar de mare traditie din tara.
De-a lungul celor 140 de ani de existenta, CNMV a facut dovada valorii educatiei oferite aici prin profesori de mare reputatie precum prof. A.Papahagi la istorie, prof. M. Papadopol la biologie, prof. M.Ratiu la filosofie, prof. C.Marinescu la româna, care au instruit si format generatii de intelectuali români. De asemenea, numele unora dintre absolventii CNMV a devenit un loc comun al culturii românesti: P.P.Negulescu, C-tin. Kiritescu, Ion Nona-Otescu, Dumitru Leonida, Serban Titeica, Florin Comisel, Dan Barbilian- Ion Barbu, Ion Fintesteanu.
“Mihai Viteazul” a fost si ramane un liceu cu precadere orientat spre pregatirea de foarte buna calitate in domeniul stiintelor – matematica, fizica si chimie. Profesori de prestigiu precum Lucia Tene, Florica Ionescu,...

Informaţii utile pentru admitere 2021

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv *MA
2020
Rromi R. Moldova
Stiinte ale Naturii 181 56 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.63
Matematica-Informatica 180 224 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.61

*Ultima medie de admitere în anul 2020, conform datelor admitereliceu.ro, preluate din rezultatele repartizării computerizate din iulie 2020.

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 2
Cartier
Iancului
Adresa poştală
Bd. Pache Protopopescu, nr. 62
Cod poştal
21414
Telefon
021-2525700
Fax
021-2427331
E-mail
director@cnmv.ro
Site
www.cnmv.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


8 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.