COLEGIUL NATIONAL "MIHAI EMINESCU"

Director: Fedorca Stelian Victor; Tip unitate: Liceu Teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061103274; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 703;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Riguroasa traditie pe care si-a creat-o Colegiul National Mihai Eminescu ca valoroasa si prestigioasa instiutie de invatamant, il situeaza in randul liceelor reprezentative ale Capitalei.
Prin realizarile, prin corpul didactic experimentat, prin performantele elevilor si absolventilor sai, liceul inscrie pagini remarcabile in istoria de maine a scolii romanesti, cinstind astfel numele patronului sau spiritual, Mihai Eminescu.
Conducerea colegiului, cu sprijinul colectivului de profesori si invatatori, si-a propus sa ridice rezultatele scolii la standardele unui invatamant modern, uni invatamant pentru fiecare elev, un invatamant sincronizat cu ritmul alceelerat al schimbarilor in societate, un invatamant care sa incurajeze competitia, un invatamant la standarde europene.
Unitatea noastra scolara are menirea de a desavarsi personalitaatea adolescentului caruia ii asigura un parcurs...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 288 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Filologie 287 56 - - Teoretica Uman - Limba româna - 8.73
Stiinte ale Naturii 286 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 8.99
Matematica-Informatica 285 112 - - Teoretica Real - Limba româna - 8.91

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 4
Cartier
Unirii
Adresa poştală
Str. George Georgescu, nr. 2
Cod poştal
40133
Telefon
021-3364222
Fax
021-3364222
E-mail
colegiul_eminescu@yahoo.com
Site
http://cnme.uv.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


105 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.