COLEGIUL NATIONAL "DRAGOS VODA" CAMPULUNG MOLDOVENESC

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Nita Dumitru; Tip unitate: Colegiu national; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3361104255; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 644;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Rezultate olimpiade 2012 (6)

Fază Disciplină Număr elevi
Naţională Chimie 2
Judeţeană Matematică 4

Rezultate olimpiade 2010 (2)

Fază Disciplină Număr elevi
Nationala Chimie 1
Nationala Limba franceza 1

Rezultate olimpiade 2009 (3)

Fază Disciplină Număr elevi
Nationala Limba si literatura romana 1
Nationala Limba franceza 1
Nationala Istorie 1

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.