COLEGIUL GERMAN "GOETHE"

Director: Popa Cristina; Tip unitate: Liceu Teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061101385; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1348;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul German Goethe este scoala minoritatii germane din Bucuresti, aflata in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania. Limba de predare este germana, a carei cunoastere este verificata printr-un test la care toti candidatii trebuie sa obtina un punctaj satisfacator.
O data admisi, elevii vor fi repartizati unui invatator vorbitor de limba germana, toate obiectele de studiu fiind predate in aceasta limba.
Din clasa a V-a, ca la orice scoala din Romania, fiecare materie este predata de catre un profesor de specialitate. In functie de posibilitati, unele obiecte sunt incredintate unor profesori veniti din Germania. Astfel, la sfarsitul ciclului primar, toti elevii stapanesc deja bazele terminologiei de specialitate germane pentru cele mai multe obiecte. In clasa a III-a se incepe studiul primei limbi straine - engleza. La capatul primilor patru ani de scoala,...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Teor.real spec.germană 120 50 - - Teoretica Real - Limba germana - 9.08
Filologie 122 28 - - Teoretica Uman - Limba germana - 7.82
Matematica-Informatica 121 28 - - Teoretica Real - Limba germana - 8.60

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 1
Cartier
Romana
Adresa poştală
Str. Cihoschi Stanislav, Nr. 17
Cod poştal
10592
Telefon
021-2101776
Fax
021-2113425
E-mail
colegiulgoethe@yahoo.com
Site
www.colegiulgoethe.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


123 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.