COLEGIUL ECONOMIC "VIRGIL MADGEARU" LOCALITATEA GALATI
333 Vezi top licee

  • Director

    Râpă Marilena

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Colegiu Economic

  • Cod SIRUES

    1761100969

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Comert 103 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.37
Economic 104 144 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.92
Turism si alimentatie 105 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.90
Turism si alimentatie 106 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna Limba franceza 5.70

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
Comert - 7.37 7.89 7.24 8.14 7.28 7.12 7.58 7.59 7.69 7.30 7.30 8.03 - 7.88 - -
Economic - 6.92 7.32 6.72 7.87 6.93 6.92 7.40 7.30 7.68 7.13 7.13 8.19 - 8.05 - 8.23
Turism si alimentatie - 6.90 7.30 6.96 7.78 6.86 6.89 8.04 7.81 8.02 7.67 7.67 8.38 7.96 7.99 - 7.81
Turism si alimentatie Limba franceza 5.70 6.44 6.57 - 5.52 5.90 5.53 5.86 5.89 6.16 - - - - - -
Turism si alimentatie Limba franceză - - - 7.56 - - - - - - - - - - - -
Turism si alimentatie Franceza - - - - - - - - - - 6.16 7.03 - 6.94 7.26 6.26
Electric - - - - - - - - - - - - - - - - -
Comert Engleza - - - - - - - - - - - - - - 7.68 -
Economic Engleza - - - - - - - - - - - - - - 8.10 -
Turism si alimentatie Engleza - - - - - - - - - - - - - - 7.81 -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2024

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.95 86.21% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 7.80 94.34% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.48 93.75% 0
Tehnician în administrație Zi 8.11 96.23% 0
Tehnician în turism Zi 7.02 88.46% 0
Total medie liceu 7.52 92.51% 0

Specializari şi rezultate BAC 2023

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.02 78.57% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.85 85.96% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.36 96.20% 0
Tehnician în administrație Zi 7.17 89.09% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.26 50.00% 0
Tehnician în turism Zi 6.70 83.64% 0
Total medie liceu 6.94 88.04% 0

Specializari şi rezultate BAC 2022

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 7.47 96.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.83 84.00% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.76 97.00% 1
Tehnician în administrație Zi 7.84 96.30% 0
Tehnician în gastronomie Zi 7.27 91.30% 0
Tehnician în turism Zi 6.64 86.96% 0
Total medie liceu 7.51 94.00% 1

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 7.72 92.59% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 7.03 86.67% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.35 92.00% 0
Tehnician în administrație Zi 6.67 79.59% 0
Tehnician în turism Zi 5.03 69.57% 0
Total medie liceu 6.98 86.48% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 7.40 95.65% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.64 87.10% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.24 89.91% 0
Tehnician în administrație Zi 6.90 89.09% 0
Tehnician în gastronomie Zi 7.11 90.91% 0
Tehnician în turism Zi 5.74 78.57% 0
Total medie liceu 6.95 88.81% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
ORGANIZATOR BANQUETING ZI 7.46 100.00% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT ZI 6.24 71.43% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE ZI 6.75 83.05% 0
TEHNICIAN IN ADMINISTRATIE ZI 6.13 80.85% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 7.25 95.65% 0
TEHNICIAN IN TURISM ZI 5.54 74.19% 0
Total medie liceu 6.54 82.37% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 7.86 98.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.97 90.38% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.51 94.44% 0
Tehnician în administrație Zi 7.61 92.31% 0
Tehnician în gastronomie Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în turism Zi 7.27 94.74% 0
Total medie liceu 7.45 93.62% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.93 85.19% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 7.30 89.66% 0
Tehnician în activități economice Zi 8.12 97.37% 0
Tehnician în administrație Zi 7.70 95.65% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.96 83.33% 0
Tehnician în turism Zi 7.13 94.74% 0
Total medie liceu 7.61 93.06% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 8.34 100.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.84 82.14% 0
Tehnician în activități economice Zi 8.26 99.15% 0
Tehnician în administrație Zi 7.68 94.44% 0
Tehnician în turism Zi 6.71 87.50% 0
Total medie liceu 7.73 93.94% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 7.49 96.43% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 7.26 91.57% 0
Tehnician în activități economice Zi 8.13 98.17% 0
Tehnician în administrație Zi 7.72 97.59% 0
Tehnician în turism Zi 7.13 87.72% 0
Total medie liceu 7.63 94.72% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.83 70.97% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.33 77.57% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.82 95.35% 0
Tehnician în administrație Zi 7.41 96.15% 0
Tehnician în gastronomie Zi 4.94 75.00% 0
Tehnician în turism Zi 6.68 89.74% 0
Total medie liceu 6.86 86.59% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.44 85.00% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 5.59 73.21% 0
Tehnician in activitati economice Zi 6.90 84.15% 0
Tehnician in administratie Zi 7.26 88.10% 0
Tehnician in gastronomie Zi 4.50 61.54% 0
Tehnician in turism Zi 5.89 73.33% 0
Total medie liceu 6.10 77.56% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 1.81 26.32% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 1.57 20.00% 0
Tehnician in activitati economice Zi 8.08 100.00% 0
Tehnician in administratie Zi 6.29 82.93% 0
Tehnician in gastronomie Seral 1.04 14.29% 0
Tehnician in turism Zi 2.69 36.63% 0
Total medie liceu 3.58 46.70% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 1.28 10.53% 0
Organizator banqueting Zi 0.80 3.33% 0
Tehnician in activitati de comert Seral 1.18 17.65% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 3.20 50.00% 0
Tehnician in activitati economice Frecvenţă redusă 0.00 0.00% 0
Tehnician in activitati economice Fără frecvenţă 5.65 0.00% 0
Tehnician in activitati economice Zi 7.14 92.05% 0
Tehnician in administratie Zi 5.23 75.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 2.83 0.00% 0
Tehnician in turism Zi 4.56 57.38% 0
Total medie liceu 3.19 30.59% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 3.40 50.00% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 5.64 75.00% 0
Tehnician in activitati economice Zi 7.08 86.44% 0
Tehnician in administratie Zi 7.94 95.18% 0
Tehnician in gastronomie Zi 2.88 23.53% 0
Tehnician in turism Zi 7.47 93.88% 0
Total medie liceu 5.74 70.67% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Administrativ (2007) Seral 0.00 0.00% 0
Economic (2007) Zi 5.66 71.43% 0
Organizator banqueting Zi 3.52 46.43% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 4.19 54.55% 0
Tehnician in activitati economice Zi 8.68 100.00% 2
Tehnician in administratie Zi 7.90 96.43% 1
Tehnician in gastronomie Zi 1.41 20.00% 0
Tehnician in turism Zi 7.99 97.96% 0
Turism si alimentatie publica (2007) Seral 3.84 40.00% 0
Total medie liceu 4.80 58.53% 3

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Comert 103 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.37
Economic 104 144 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.92
Turism si alimentatie 105 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.90
Turism si alimentatie 106 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna Limba franceza 5.70

Date de contact

  • JUDEȚ

    Galati

  • Localitate

    Galati

  • Adresa poștală

    Str. Strungarilor, Nr. 31

  • Cod poștal

    800584

  • Telefon

    0236-446248

  • Fax

    0236-410503

  • E-mail

    virgilmadgearu@yahoo.com

  • Site

    http://cevmg.ro/

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.