COLEGIUL ECONOMIC RAMNICU VALCEA

Director: Goran Nicoleta; Tip unitate: Grup Scolar Economic-Administrativ; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 845802; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Urmarind permanent eficientizarea procesului instructiv educativ, de a forma un tanar capabil sa faca fata ritmului rapid al modernizarii, dezvoltarii si restructurarii economiei de piata, Colegiul Economic, prin dascalii sai a pregatit numeroase promotii de specialisti in toate domeniile.
Ne mandrim cu cadre didactice bine pregatite cu sufletele deschise partenerilor educationali,capabili de schimbari in functie de nivelul claselor si evolutia societatii.
Toate acestea ne mobilizeaza si promitem formarea unor oameni adevarati capabili de performante in toate domeniile
Colegiul Economic are o structura eterogena, asigurând filiere de pregatire în domeniul: matematica-informatica, servicii, protectia mediului.
Forma principala de pregatire o constituie învatamântul de zi, iar de putin timp functioneaza si forma serala.

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Valcea
Localitate
Ramnicu Valcea
Adresa poştală
Calea lui Traian, nr. 91
Cod poştal
240112
Telefon
0350-800914
Fax
0250-736267
E-mail
colegiuleconomicvl@yahoo.com
Site
http://ecovl.idilis.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


512 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.