COLEGIUL TEHNIC "VICEAMIRAL IOAN BALANESCU" GIURGIU

Director: Ciochir Floarea; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 5261101375; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 765;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Scoala noastra isi trage radacinile din primele forme de ucenicie care deserveau portul si santierul naval la inceputul acestui secol, in Giurgiu. Din anul 1922 pana in 1949 functioneaza, sub tutela Ministerului Muncii, Cooperatiei si Asigurarilor Sociale, Scoala de fete si Scoala Industriilor in paralel cu Scoala Profesionala de la Sulina si Orsova. Ulterior, acestea sunt mutate la Giurgiu. In aceiasi cladire si-au desfasurat activitatea elevii celor patru scoli profesionale. Desi acestea foloseau acelasi personal didactic aveau conduceri diferite :
Scoala Profesionala P.C.A. –director Eugen Mihaiescu. Aceasta scoala apartinea de Ministerul Poduri, Comunicatii, Ape ( mai tarziu Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor) ;
Scoala Profesionala ucenici baieti-director I. Slatineanu ;
Caminul de ucenici-director Rusanu Tone ;
Scoala de fete. Trebuie mentionat ca in anul 1948...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Mecanica - 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Electric 106 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Electric - 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Giurgiu
Localitate
Giurgiu
Adresa poştală
Str. Uzinei, nr. 30
Cod poştal
-
Telefon
0246-212383
Fax
0246-212383
E-mail
grscnaval@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.