LICEUL TEORETIC COSTESTI

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Barbu Florica; Tip unitate: Liceu Teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 361103809; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Liceul Teoretic Costesti a aparut si a evoluat ca o necesitate si in paralel cu declararea localitatii Costesti ca oras, centru de raion, lucru ce l-a transformat intr-o zona foarte importanta pentru populatia din sudul judetului Arges.

Atat elevii cat si profesorii beneficiaza in prezent de 17 sali de clasa (din care patru laboratoare foarte bine reamenajate si dotate: chimie, biologie si doua informatica) plasate in cele doua corpuri: corpul A (cladire cu doua nivele) si corpul B (fosta scoala gimnaziala), un internat, o cantina, un cabinet psihologic modern si o sala de sport noua si la standardele cerute de un invatamant modern. In noiembrie 2008 s-a terminat amenajarea unui nou laborator, de fizica, fiind dotat cu materiale didactice si calculatoare de ultima generatie.
In 2007 s-au facut lucrari pentru modernizarea caminului si a cantinei, s-a introdus parchet in...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 203 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 6.19
Stiinte Sociale - 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Filologie 199 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 6.42
Stiinte ale Naturii 201 28 - - Teoretica Real - Limba româna - -
Matematica-Informatica 200 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 5.02

Date de contact

Judeţ
Arges
Localitate
Costesti
Adresa poştală
Str. Victoriei, nr. 105
Cod poştal
115200
Telefon
0248-672466
Fax
0248-672466
E-mail
teoretic_costesti@yahoo.com
Site
www.teoretic.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


534 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.