LICEUL TEORETIC COSTESTI

Director: Barbu Florica; Tip unitate: Liceu Teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 336088; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Liceul Teoretic Costesti a aparut si a evoluat ca o necesitate si in paralel cu declararea localitatii Costesti ca oras, centru de raion, lucru ce l-a transformat intr-o zona foarte importanta pentru populatia din sudul judetului Arges.

Atat elevii cat si profesorii beneficiaza in prezent de 17 sali de clasa (din care patru laboratoare foarte bine reamenajate si dotate: chimie, biologie si doua informatica) plasate in cele doua corpuri: corpul A (cladire cu doua nivele) si corpul B (fosta scoala gimnaziala), un internat, o cantina, un cabinet psihologic modern si o sala de sport noua si la standardele cerute de un invatamant modern. In noiembrie 2008 s-a terminat amenajarea unui nou laborator, de fizica, fiind dotat cu materiale didactice si calculatoare de ultima generatie.
In 2007 s-au facut lucrari pentru modernizarea caminului si a cantinei, s-a introdus parchet in...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Filologie 208 28 - - Teoretica Uman - Limba rom - 6.56
Matematica-Informatica 209 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 5.37
Stiinte ale Naturii 210 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 5.92
Stiinte Sociale 212 28 - - Teoretica Uman - Limba rom - 6.56

Date de contact

Judeţ
Arges
Localitate
Costesti
Adresa poştală
Str. Victoriei, nr. 105
Cod poştal
115200
Telefon
0248-672466
Fax
0248-672419
E-mail
teoretic_costesti@yahoo.com
Site
www.teoretic.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


545 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.