Grupul Şcolar “Ovid Caledoniu” Tecuci are o lungă tradiţie în pregătirea elevilor pentru meserii.
Ø Începând cu anul şcolar 1995/1996 şcoala a pregătit elevi în
meseriile : mecanic auto, tapiţer, lenjer, brutar, vânzător şi electrician.
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.66 |
35.29% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Seral |
0.56 |
7.69% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
4.22 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
0.64 |
10.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.59 |
22.22% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.83 |
28.57% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.31 |
43.75% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în construcții și lucrări publice |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
3.15 |
38.89% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
4.60 |
71.43% |
0 |
Total medie liceu |
2.97 |
40.38% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.02 |
10.53% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
2.50 |
37.50% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
2.11 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.71 |
18.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.49 |
19.23% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Seral |
0.79 |
8.70% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Seral |
0.74 |
5.88% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
2.22 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.25 |
14.29% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
1.11 |
16.67% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
1.24 |
11.11% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
2.36 |
28.57% |
0 |
TEHNICIAN IN CONSTRUCTII SI LUCRARI PUBLICE |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
SERAL |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.27 |
14.55% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.00 |
25.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.74 |
10.53% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
1.28 |
18.18% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
2.06 |
30.77% |
0 |
Tehnician în construcții și lucrări publice |
Zi |
6.13 |
100.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.82 |
19.05% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.91 |
7.69% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.18 |
41.38% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.57 |
45.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Seral |
2.41 |
20.00% |
0 |
Tehnician în construcții și lucrări publice |
Zi |
2.88 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.21 |
20.00% |
0 |
Tehnician în instalații electrice |
Zi |
5.33 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.73 |
32.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.86 |
20.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.20 |
43.48% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
1.08 |
16.67% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
1.48 |
0.00% |
0 |
Tehnician în construcții și lucrări publice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.80 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Frecvență redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.01 |
24.14% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.77 |
12.50% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.99 |
50.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Seral |
2.34 |
27.27% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
3.25 |
40.00% |
0 |
Tehnician în construcții și lucrări publice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.26 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.52 |
32.20% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
3.88 |
44.44% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Seral |
1.04 |
11.11% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
2.71 |
28.00% |
0 |
Tehnician în construcții și lucrări publice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
2.26 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.47 |
27.27% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.29 |
4.55% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.51 |
16.67% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Seral |
0.90 |
11.11% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
2.03 |
18.18% |
0 |
Tehnician in constructii si lucrari publice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.18 |
16.67% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.78 |
8.33% |
0 |
Total medie liceu |
0.96 |
10.79% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.74 |
12.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
0.15 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
0.83 |
10.20% |
0 |
Tehnician in constructii si lucrari publice |
Zi |
0.13 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.93 |
6.35% |
0 |
Total medie liceu |
0.56 |
5.71% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Seral |
0.35 |
0.00% |
0 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Seral |
0.87 |
10.00% |
0 |
Tehnician in constructii si lucrari publice |
Seral |
0.18 |
0.00% |
0 |
Tehnician in constructii si lucrari publice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.27 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.21 |
1.25% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.69 |
25.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.04 |
33.33% |
0 |
Tehnician in constructii si lucrari publice |
Zi |
2.40 |
16.67% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.45 |
14.29% |
0 |
Total medie liceu |
2.65 |
22.32% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician in constructii si lucrari publice |
Zi |
0.36 |
5.26% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
2.43 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
1.40 |
19.30% |
0 |