Jalbă Brandabur Valeriu
urban
public
Liceu Tehnologic
3961105351
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 161 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 3.75 |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Turism si alimentatie | - | 3.75 | 3.57 | 2.78 | 2.75 | 2.11 | 2.28 | 2.86 | 3.27 | 3.09 | 3.09 | 4.22 | 4.40 | 5.52 | - | 5.30 | 5.15 | 6.44 | 6.11 | 6.37 |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.64 | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.93 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 1.17 | 13.33% | 0 |
Total medie liceu | 1.38 | 11.76% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.71 | 20.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.56 | 33.33% | 0 |
Tehnician în turism | Seral | 6.85 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.26 | 28.57% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în gastronomie | Seral | 2.13 | 30.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 1.03 | 14.29% | 0 |
Total medie liceu | 1.72 | 24.14% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.38 | 6.25% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 0.80 | 6.25% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 0.57 | 6.06% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 0.79 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 0.21 | 3.33% | 0 |
Total medie liceu | 0.40 | 2.22% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.66 | 15.79% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.90 | 8.57% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.00 | 21.43% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.80 | 28.57% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.12 | 22.73% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 4.48 | 64.29% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.72 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 4.01 | 52.94% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 4.96 | 57.14% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.86 | 44.44% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 6.76 | 100.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.13 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 6.06 | 85.71% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in gastronomie | Seral | 3.01 | 33.33% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 2.04 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.53 | 33.33% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.00 | 0.00% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 161 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 3.75 |
Vrancea
Panciu
Str. Nicolae Titulescu, nr. 72
625400
0237-275414
0237-275414
scoala1panciu@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.