COLEGIUL TEHNIC "PETRU MUSAT" SUCEAVA

Director: Teodoreanu Maria; Tip unitate: Colegiu Tehnic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 792081; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1185;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

În anul 1962, ca urmare a înfiinţării platformei industriale din Suceava, Ministerul Industriei, Petrolului şi Chimiei începe construcţia unei şcoli care să pregătească forţa de muncă necesară în domeniile prelucrarea lemnului şi petrol-chimie.
Din anul 1963 sunt menţionate ca funcţionând în aceste spaţii două şcoli: Grupul Şcolar Forestier şi Grupul Şcolar de Chimie sub titulatura de Grupul Şcolar din Suceava.
Ca urmare a dezvoltării industriei de prelucrare a lemnului şi înfiinţării combinatelor de prelucrare şi exploatare a lemnului şi a fabricilor de mobilă (CEIL), şcoala a pregătit de-a lungul anilor forţă de muncă calificată atât pentru zona Moldovei, cât şi pentru alte zone din ţară. Absolvenţii au fost repartizaţi la: Combinatul de Exploatarea şi Industrializarea Lemnului Suceava, Bacău, Cluj, Focşani, Piteşti, Iaşi, Constanţa, Fabrica de Mobilă din Cîmpulung-Moldovenesc,...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Comert 197 28 - - Tehnologica Servicii - Limba rom - 4.91
Electromecanica 198 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 4.97
Mecanica 199 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba rom - 2.60
Protectia mediului 200 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba rom - 3.15
Turism si alimentatie 201 28 - - Tehnologica Servicii - Limba rom - 3.78

Date de contact

Judeţ
Suceava
Localitate
Suceava
Adresa poştală
Str. Calea Unirii, nr. 15
Cod poştal
720018
Telefon
0230-524728
Fax
-
E-mail
grsc2sv@hotmail.com
Site
www.grup2sv.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


820 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.