COLEGIUL TEHNIC "MIRCEA CEL BATRAN"

Director: Gaidos Nicoleta; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061100859; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 743;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Despre noi. In anul 1990 in urma unei hotarari de guvern ia fiinta Grupul Scolar Industrial Constructii Cai Ferate, cu sediul in strada Feroviarilor nr. 37 Bucuresti. Grupul Scolar Industrial Constructii Cai Ferate functioneaza cu trei forme de invatamant si pregateste elevi in urmatoarele specializari: Liceu: zi si seral: rnecanic: lucrari publice si constructii -Scoala de arte si meserii. Domeniul mecanic: - tinichigiu, vopsitor-auto; - mecanic auto; Constructii lucrari publice: - zugrav, ipsosar, vopsitor, tapetar; Scoala postliceala: - maistru mecanic masini si utilaje pentru constructii; - maistru constunctii, civile, industriale si agricole.

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Mecanica - 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Mecanica 173 56 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 2.55
Economic 172 56 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.45

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 1
Cartier
Domenii
Adresa poştală
Str. Feroviarilor, nr. 37
Cod poştal
12206
Telefon
021-2242376
Fax
021-2242376
E-mail
grscccf@yahoo.com
Site
http://grsccf.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


927 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.