COLEGIUL NATIONAL "ION MINULESCU" SLATINA

Director: Cotoșman Aurelia; Tip unitate: Colegiu National; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 627731; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

De-a lungul istoriei sale ,Colegiul "ION MINULESCU" a urmat o linie ascendenta si dinamica stråbåtând schimbåri impuse de coordonarea scolii la viata cultural-artistica si economica a tarii ,obtinand rezultate dintre cele mai bune in toate domeniile scolare.In 1963 ,la singura scoala medie de cultura generala existenta in orasul Slatina - actual liceul "Radu Greceanu "- numarul de elevi crescuse mult datorita dezvoltarii orasului ,ceea ce a dus la stanjenirea procesului de invatamant . Salile de clasa ,biblioteca ,laboratoarele,internatul au devenit neincapatoare. Devenise obligatorie infiintarea unei scoli cu acelasi profil,pe care-l avea Scoala Medie nr.1.
Rezolvarea acestei cerinte s-a facut prin infiintarea Scolii Medii nr.2 .Odata cu infiintarea acestei scoli s-a evitat plecarea absolventilor clasei a-Vll-a(a-Vlll-a)care doreau sa-si continue studiile medii...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 115 28 - - Teoretica Uman - Limba rom - 7.87
Stiinte ale Naturii 114 56 - - Teoretica Real - Limba rom - 8.58
Matematica-Informatica 113 112 - - Teoretica Real - Limba rom - 8.89
Filologie 112 56 - - Teoretica Uman - Limba rom - 8.27

Date de contact

Judeţ
Olt
Localitate
Slatina
Adresa poştală
Str. Basarabilor, nr. 33
Cod poştal
230113
Telefon
0249-414171
Fax
0249-413081
E-mail
colegiulionminulescu@yahoo.com
Site
www.cn-minulescu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


699 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.