COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA MATEI BASARAB RM. VALCEA

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Valerica Rascu; Tip unitate: Scoala Normala; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3861101163; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” a fost înfiinţat în septembrie 1914, apoi Liceul Teoretic, devenit Liceul de Informatică şi în cele din urmă Colegiu Naţional, în această şcoală şi-au desfăşurat activitatea de-a lungul timpului o adevărată pleiadă de dascăli de seamă, profesionişti în adevăratul sens al cuvântului
Fondatorul şcolii este profesorul Ion Nisipeanu, care a ştiut cum să adune în jurul său oameni deosebiţi, în special profesori tineri, dornici să-şi împliească destinul.
Dovadă vor fi întotdeauna zecile de generaţii de absolvenţi merituoşi, oameni care au dus pretutindeni renumele şcolii în care au învăţat şi s-au format.

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 118 56 - - Teoretica Real - Limba româna - 9.27
Stiinte ale Naturii 120 28 - - Teoretica Real - Limba româna Limba engleza 9.55
Stiinte Sociale 121 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 8.65
Educator - invatator - 56 - - Vocationala Pedagogic - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Valcea
Localitate
Ramnicu Valcea
Adresa poştală
Str. Henri Conda, nr. 21
Cod poştal
240239
Telefon
0350-401741, 0350-401742
Fax
0350-401741
E-mail
moc.oohay@jococin
Site
http://www.cnimateibasarab.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


36 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.