COLEGIUL NATIONAL "CONSTANTIN CARABELLA" TARGOVISTE

Director: Matei Gheorghe; Tip unitate: Colegiu National; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 112607; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Unitate de elita a invatamantului dambovitean, Liceul "Constantin Carabella" din Targoviote a devenit, in anul 1999, Colegiul National "Constantin I. Carabella", datorita traditiilor sale indelungate oi valoroase, cat oi performantelor obtinute in ultimii ani.
Colegiul National "Constantin I. Carabella" a contribuit, in cei aproape 80 de ani de activitate, la formarea a numeroase generatii de specialioti - ingineri, medici, profesori, economioti - unii dintre ei devenind personalitati in domeniile lor de activitate.
In primii sai ani de existenta (1921-1925) unitatea noastra a functionat ca ocoala secundara de fete, intr-un spatiu modest, pus la dispozitie de un fruntao politic al oraoului, Constantin I. Carabella, pentru ca, din 1925, sa beneficieze de o cladire noua, construita pe un teren donat de acelaoi om politic al carui nume il poarta acum...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 109 112 - - Teoretica Real - Limba rom - 8.82
Filologie 108 56 - - Teoretica Uman - Limba rom - 8.55

Date de contact

Judeţ
Dambovita
Localitate
Targoviste
Adresa poştală
Str. Pârvan Popescu, Nr. 58
Cod poştal
130078
Telefon
372702678
Fax
245210785
E-mail
colegiucarabella@yahoo.com
Site
www.carabella.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


112 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.