Pârvu Anişor
urban
public
Colegiu Economic
2061100421
Descendent al Şcolii Medii Nr. 2 (1963), al Liceului Nr. 2 (1968), al Liceului Industrial Nr. 2 (1977), al Grupului Industrial de Industrie Uşoară (1982), al Grupului Şcolar Administrativ şi de Servicii (1993), Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara a fost inaugurat în noiembrie 2003, sub patronajul spiritual al marelui mecena, cel care a fost avocatul al cărui nume îl poartă.
Şcoală Europeană, dinamică, puternic ancorată în problemele educaţionale ale momentului, Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” primeşte zilnic un număr de 1438 elevi, încadraţi pe cinci paliere de învăţământ : primar, gimnazial, profesional, liceal, postliceal.
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 103 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.64 | |
Economic | 102 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.41 | |
Comert | 101 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.25 |
Specializare | Bilingv | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Comert | - | 6.25 | 5.79 | 6.93 | 6.24 | 5.65 | 0.00 | - | 5.46 | 4.02 | 5.78 | 5.87 | 6.88 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | - | 6.41 | 5.94 | 7.25 | 6.55 | 6.00 | 4.65 | 5.18 | 5.73 | 4.71 | 5.03 | 5.50 | 7.13 | - | 7.53 | 7.84 | 7.66 | 7.55 | 7.33 | 7.71 | 6.81 |
Turism si alimentatie | - | 6.64 | 6.52 | 7.47 | 6.97 | 6.31 | 5.50 | 6.15 | 6.53 | 5.57 | 6.65 | 6.45 | 7.20 | - | 6.97 | 6.54 | 6.67 | 6.31 | 6.67 | 5.85 | 5.50 |
Comert | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.86 | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.96 | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.25 | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.74 | 66.67% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.89 | 81.82% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.58 | 83.33% | 0 |
Total medie liceu | 6.15 | 78.57% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în activități de comerț | Zi | 2.30 | 19.23% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.42 | 57.14% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.52 | 80.36% | 0 |
Total medie liceu | 4.99 | 60.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.46 | 25.93% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.40 | 68.89% | 0 |
Total medie liceu | 4.18 | 51.35% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 1.96 | 23.81% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.30 | 30.91% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.65 | 51.67% | 0 |
Total medie liceu | 3.26 | 38.69% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT | ZI | 0.62 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 4.59 | 56.82% | 0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA PIELARIEI | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 4.84 | 60.98% | 0 |
Total medie liceu | 4.23 | 52.08% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în activități de comerț | Zi | 0.90 | 5.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 2.67 | 36.17% | 0 |
Tehnician în industria pielăriei | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.66 | 76.00% | 0 |
Total medie liceu | 4.04 | 47.46% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.43 | 100.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.79 | 64.71% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.04 | 65.38% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.78 | 81.48% | 0 |
Total medie liceu | 6.14 | 74.49% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.33 | 38.89% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.63 | 68.97% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 5.34 | 68.00% | 0 |
Total medie liceu | 4.90 | 61.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 3.30 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 1.30 | 12.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.83 | 84.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.14 | 86.44% | 0 |
Total medie liceu | 5.90 | 71.32% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 2.87 | 25.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 2.86 | 30.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.58 | 56.82% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în industria textilă | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.70 | 93.33% | 0 |
Total medie liceu | 4.75 | 56.49% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.11 | 10.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.71 | 5.71% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.40 | 69.30% | 0 |
Tehnician in industria pielariei | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 6.59 | 83.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.30 | 28.06% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.21 | 0.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 3.03 | 39.58% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 3.86 | 46.88% | 0 |
Total medie liceu | 1.42 | 17.29% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 0.42 | 6.67% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 1.43 | 18.18% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 2.27 | 30.00% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 3.68 | 48.15% | 0 |
Total medie liceu | 1.56 | 20.60% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.67 | 91.67% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.71 | 97.09% | 0 |
Tehnician in industria textila | Zi | 4.03 | 42.86% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 8.32 | 96.30% | 0 |
Total medie liceu | 6.68 | 81.98% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in activitati de comert | Zi | 5.78 | 66.67% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 8.58 | 97.96% | 3 |
Tehnician in industria pielariei | Zi | 6.85 | 92.86% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 9.21 | 100.00% | 0 |
Textile (2007) | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Turism si alimentatie publica (2007) | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 5.07 | 59.58% | 3 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 103 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.64 | |
Economic | 102 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.41 | |
Comert | 101 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.25 |
Hunedoara
Hunedoara
Str. Alexandru Vlahuţă, nr. 1 Bis
331092
0254-711150
0254-711150
licecohd@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.