Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.40 |
0.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.16 |
91.30% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.69 |
96.43% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.51 |
96.43% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.48 |
90.32% |
0 |
Total medie liceu |
7.85 |
92.86% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.61 |
79.31% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
6.10 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
7.37 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.51 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.06 |
89.66% |
0 |
Total medie liceu |
7.55 |
93.02% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.48 |
50.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
6.94 |
86.96% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.51 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.38 |
98.25% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.45 |
87.50% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.46 |
90.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.67 |
91.03% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.58 |
93.55% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
5.61 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.63 |
83.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.26 |
98.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.00 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.75 |
85.71% |
0 |
Total medie liceu |
7.47 |
91.03% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
4.47 |
20.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACHIZITII SI CONTRACTARI |
ZI |
7.46 |
92.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
8.19 |
96.23% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
6.52 |
86.21% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
7.30 |
88.46% |
0 |
Total medie liceu |
7.35 |
88.49% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.43 |
88.89% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
5.76 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.41 |
84.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.18 |
96.23% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.62 |
93.94% |
0 |
Total medie liceu |
7.57 |
91.37% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.02 |
86.96% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
7.36 |
95.65% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.51 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.60 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
8.12 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.99 |
95.83% |
0 |
Total medie liceu |
8.05 |
97.30% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.15 |
77.14% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
6.18 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.88 |
88.46% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.55 |
98.25% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.10 |
90.63% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.19 |
88.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.36 |
89.77% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.96 |
75.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări N |
Zi |
7.36 |
90.91% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.73 |
98.28% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.33 |
91.43% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.04 |
93.55% |
0 |
Total medie liceu |
7.65 |
91.01% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.84 |
81.82% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
6.18 |
80.65% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
8.76 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.04 |
75.86% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.69 |
80.77% |
0 |
Total medie liceu |
7.21 |
86.52% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.71 |
42.31% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
6.99 |
87.50% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
4.40 |
56.76% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.46 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
5.82 |
65.71% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.66 |
76.67% |
0 |
Total medie liceu |
6.01 |
71.49% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.12 |
10.71% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.65 |
5.56% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.11 |
98.21% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.23 |
3.70% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.04 |
75.47% |
0 |
Total medie liceu |
3.23 |
38.73% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.86 |
50.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
2.35 |
23.53% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.76 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.39 |
33.33% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.02 |
91.67% |
0 |
Total medie liceu |
5.08 |
59.71% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
4.48 |
66.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.66 |
60.87% |
0 |
Tehnician in achizitii si contractari |
Zi |
7.96 |
89.29% |
1 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
3.84 |
50.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
9.31 |
100.00% |
1 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.68 |
58.82% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
9.10 |
100.00% |
1 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Seral |
2.40 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
5.80 |
69.87% |
3 |