COLEGIUL ECONOMIC "A.D. XENOPOL"

Director: Simionescu Gabriela; Tip unitate: Grup Scolar Economic-Administrativ; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061102567; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1114;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Colegiul Economic"A.D.Xenopol" din Bucureşti asigură în cele mai bune condiţii pregătirea elevilor care doresc urmarea unei profesii în domeniul economic. Cea mai mare parte a absolvenţilor colegiului nostru urmează cu excelente rezultate cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi ale celorlalte instituţii de învăţământ superior economic acreditate.
Pregătirea realizată pe parcursul celor patru ani de liceu le asigură absolvenţilor noştri o integrare rapidă şi uşoară atât în activitatea economică (în cazul celor care nu doresc să urmeze cursurile unei instituţii de învăţământ superior), cât şi în cerinţele vieţii de student.
In documentele vremii se atesta ca la 18 septembrie 1895 a fost deschisa intr-un cadru festiv "SCOALA COMERCIALA DE GRADUL I" din BUCURESTI, in cladirea din str. Traian nr. 157, colt cu B-dul Pache Protopopescu imobil...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Turism si alimentatie 239 56 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.78
Economic 238 168 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.82

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 2
Cartier
Foisorul de Foc
Adresa poştală
Str. Traian, nr. 165
Cod poştal
24042
Telefon
021-3205719
Fax
021-3236123
E-mail
colegiulxenopol@yahoo.com
Site
www.colegiulxenopol.com
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


224 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.