Grupul Şcolar, prezenţă deosebită în peisajul oraşului Ovidiu - oraş în continuă dezvoltare, a luat fiinţă în 1964 sub denumirea de Şcoala Generală nr. 1. În anul 1990 devine Liceu Agroindustrial, iar din 1995 s-a transformat în Liceu Teoretic. Odata cu înfiinţarea Şcolii de Arte şi Meserii, din anul 2001 liceul a devenit Grup Şcolar, iar din anul 2009 îşi schimbă denumirea în Grup Şcolar "Ion Podaru".
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.21 |
44.44% |
0 |
Științe Sociale |
Frecvență redusă |
4.47 |
60.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.41 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.78 |
49.41% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.88 |
36.36% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Științe Sociale |
Frecvență redusă |
2.64 |
27.59% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.95 |
23.08% |
0 |
Total medie liceu |
2.88 |
29.23% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
2.79 |
31.82% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Științe Sociale |
Frecvență redusă |
4.62 |
58.70% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.56 |
4.76% |
0 |
Total medie liceu |
3.14 |
38.46% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.16 |
30.77% |
0 |
Științe ale Naturii |
Frecvență redusă |
1.75 |
18.18% |
0 |
Științe Sociale |
Zi |
4.85 |
58.18% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.83 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.25 |
35.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
LICEU CU PROGRAM SPORTIV |
ZI |
3.89 |
47.83% |
0 |
STIINTE ALE NATURII |
ZI |
1.90 |
16.67% |
0 |
STIINTE SOCIALE |
ZI |
5.25 |
66.67% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
ZI |
1.34 |
18.75% |
0 |
Total medie liceu |
3.84 |
48.15% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.70 |
40.00% |
0 |
Științe Sociale |
Zi |
4.24 |
52.50% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.46 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.46 |
40.28% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.71 |
36.00% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
1.56 |
9.09% |
0 |
Științe Sociale |
Zi |
3.38 |
40.91% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.33 |
25.23% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.59 |
42.86% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
1.58 |
18.52% |
0 |
Științe Sociale |
Zi |
4.32 |
50.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.28 |
13.33% |
0 |
Total medie liceu |
2.73 |
31.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.95 |
38.46% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
0.77 |
6.25% |
0 |
Științe Sociale |
Frecven?a redusa |
4.01 |
51.52% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.89 |
13.64% |
0 |
Total medie liceu |
2.47 |
28.32% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
3.59 |
44.44% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
1.06 |
11.32% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.45 |
1.82% |
0 |
Total medie liceu |
1.16 |
11.90% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Stiinte ale Naturii |
Zi |
1.63 |
12.99% |
0 |
Stiinte Sociale |
Seral |
3.14 |
50.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
1.96 |
22.41% |
0 |
Total medie liceu |
2.24 |
28.47% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
5.64 |
0.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Zi |
1.33 |
9.59% |
0 |
Stiinte Sociale |
Seral |
3.70 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.23 |
0.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.82 |
1.60% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Liceu cu program sportiv |
Zi |
5.93 |
84.21% |
0 |
Stiinte Sociale |
Frecvenţă redusă |
5.86 |
75.00% |
0 |
Stiinte Sociale |
Seral |
4.52 |
52.78% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Frecvenţă redusă |
2.72 |
0.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Zi |
0.67 |
9.68% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.28 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.98 |
11.54% |
0 |
Total medie liceu |
2.62 |
29.15% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
6.14 |
83.33% |
0 |
Total medie liceu |
6.14 |
83.33% |
0 |