Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
5.40 |
70.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.26 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
5.03 |
62.50% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.84 |
23.53% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
6.11 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
2.12 |
33.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
0.87 |
9.09% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.55 |
40.00% |
0 |
Tehnician în instalații electrice |
Zi |
6.31 |
50.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea lemnului |
Zi |
2.14 |
16.67% |
0 |
Total medie liceu |
2.37 |
23.88% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.60 |
18.75% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.36 |
33.33% |
0 |
Tehnician electrotehnist |
Zi |
6.06 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.85 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
0.90 |
8.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.11 |
66.67% |
0 |
Tehnician în instalații electrice |
Zi |
5.56 |
0.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea lemnului |
Zi |
0.38 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.57 |
17.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.04 |
13.64% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
1.03 |
15.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.56 |
29.63% |
0 |
Tehnician în prelucrarea lemnului |
Zi |
2.08 |
22.22% |
0 |
Total medie liceu |
1.77 |
18.56% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
2.49 |
31.58% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
1.31 |
14.29% |
0 |
Total medie liceu |
1.74 |
20.93% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.96 |
44.44% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.97 |
29.41% |
0 |
Total medie liceu |
2.23 |
33.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.81 |
50.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.36 |
25.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.80 |
55.56% |
0 |
Total medie liceu |
4.40 |
47.37% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.89 |
27.27% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.04 |
33.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.62 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.48 |
30.77% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.01 |
45.45% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.03 |
50.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.10 |
85.71% |
0 |
Total medie liceu |
4.52 |
60.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.04 |
55.56% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.22 |
15.38% |
0 |
Total medie liceu |
2.80 |
25.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.08 |
20.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
1.43 |
11.76% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.17 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.89 |
18.92% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
5.93 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
1.01 |
12.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.31 |
4.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.97 |
3.45% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.32 |
1.15% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.60 |
23.53% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
3.32 |
44.83% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.56 |
15.79% |
0 |
Total medie liceu |
2.49 |
28.05% |
0 |